τέλεια-φρύδια-οι-5-τάσεις-του-2024-300531
©Kaia Gerber/Instagram

Το τέλειο μακιγιάζ κρίνεται στις λεπτομέρειες και το σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάζουμε είναι φυσικά τα φρύδια. Ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου, τα φρύδια έχουν την δύναμη να μεταμορφώνουν μια εμφάνιση, να δίνουν ένταση και να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά. Ο βασικός στόχος είναι να ανακαλύψετε αυτό το σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας. Σίγουρα όμως μπορείτε να εμπνευστείτε από τα τελευταία beauty trends για ένα πιο fresh αποτέλεσμα.

Fluffy φρύδια

Τα ατημέλητα πλούσια φρύδια της Kaia Gerber, συγκεντρώνουν περισσότερα από 405 εκατομμύρια views στο TikTok. Για να πετύχετε αυτό το εφέ, αρκεί να τα χτενίσετε με ένα βουρτσάκι με φορά προς τα πάνω, ψεκάζοντάς το με hairspray ή σταθεροποιώντας με κερί. Για μόνιμο αποτέλεσμα που διαρκεί αρκετές εβδομάδες, μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική brow lamination.

View this post on Instagram

A post shared by DOVE (@dovecameron)

Bleached φρύδια

Η τάση του 2023 με τα 124 εκατομμύρια views παραμένει στην πρώτη γραμμή και το 2024. Πολλές celebrities τα έχουν τολμήσει όπως η Kendall Jenner και η Dove Cameron. Τα φρύδια ανακτούν το φυσικό χρώμα τους μετά από ένα μήνα, οπότε σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτό το ανατρεπτικό beauty trend.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Πολύ λεπτά φρύδια

Η Pamela Anderson επανέφερε στο προσκήνιο τα XXS φρύδια των 90s, ενώ η Bella Hadid τα έχει υιοθετήσει πιστά τους τελευταίους μήνες. Το hashtag “thin brows” ανεβαίνει όλο και περισσότερο, οπότε σίγουρα μιλάμε για μια νέα τάση.

Τέλεια φρύδια: Οι 5 τάσεις του 2024-1
©reignjudge/Instagram

Φυσικά φρύδια

Η clean girl αισθητική έχει και τα αντίστοιχα φρύδια που ολοκληρώνουν αυτό το polished look. Είναι σχεδόν natural, χτενισμένα προς τα πάνω και χαρίζουν ένα glowy look, χωρίς να δείχνουν ιδιαίτερα προσεγμένα.

Tattooed eyebrows

Τα tattoed eyebrows γίνονται με βάση την microblading τεχνική, γεμίζοντας στην ουσία τα φρύδια με φυσικές τρίχες χρησιμοποιώντας nano needles.

Διαβάστε επίσης | Η detox σούπα που οι διατροφολόγοι τρώνε κάθε βράδυ μετά τις διακοπές

MHT