το-8-hours-of-sleep-effect-μακιγιάζ-θα-είναι-τάση-το-2024-299380
©Caro Daur/Instagram

Το μυστικό για το “8 hours of sleep effect” μακιγιάζ

Ο Pablo Macías, makeup artist της Dior Beauty, μας εξηγεί όλα τα μυστικά του luminus look

Το φρέσκο λαμπερό μακιγιάζ επιβεβαιώνει ότι το «less is more» είναι πάντα μια καλή εναλλακτική. Στην πραγματικότητα, οι πυλώνες αυτής της εμφάνισης είναι, χωρίς αμφιβολία, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν θέλετε να επιτύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα που προσομοιώνει έναν ξεκούραστο ύπνο, ώστε το δέρμα να αισθάνεται τόσο φρέσκο και λαμπερό όσο όταν κοιμάστε. Τουλάχιστον τις απαιτούμενες 8 ώρες. Όπως μας εξήγησε ο Pablo Macías, το κλειδί ήταν ένα αλάνθαστο trick: «Εφαρμόστε το foundation στο κέντρο του προσώπου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη μύτη και το τρίγωνο των ματιών, όπου οι ατέλειες και η έλλειψη ύπνου γίνονται πιο εμφανείς».

Το “8 hours of sleep effect” μακιγιάζ θα είναι τάση το 2024-1
©Caro Daur/Instagram

Η δύναμη μιας λευκής σκιάς ματιών 

Για να συνεχίσει να προσθέτει πρακτικές που αυξάνουν τη φρεσκάδα της εμφάνισης, ο make up artist της Dior Beauty ανακάλυψε ένα old school trick για να προσθέσει φωτεινότητα στο βλέμμα – αναφερόμαστε στη χρήση λευκού μολυβιού ματιών στο water line–το 2024 μπορούμε να το κάνουμε χρησιμοποιώντας μια pearl λευκή σκιά ματιών στο waterline και σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο.

Το ρουζ, οριζόντια

Ένα άλλο trick που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αναδημιουργείτε ένα φυσικό μακιγιάζ: τονίστε τα μάγουλα με ένα ροζ ρουζ που εφαρμόζεται με πολύ περίεργο τρόπο, δηλαδή ελαφρώς στα μάγουλα, οριζόντια για να προσθέσετε πλάτος στα μάγουλα, ξεκινώντας από το ζυγωματικό και επεκτείνοντας το χρώμα προς τους κροτάφους. Τέλος, προσθέστε μια πινελιά highlighter και λίγο gloss σε ένα χρυσό κραγιόν για polished αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης | 5 κρέμες νύχτας για λαμπερή επιδερμίδα ενώ κοιμάστε

MHT