το-kenshο-cave-spa-είναι-το-καλύτερο-στον-κόσμο-157918

Μια διεθνής διάκριση είναι πάντα σημαντική, υπό τις συνθήκες που βιώνουμε ωστόσο η αξία της είναι ακόμα μεγαλύτερη, γιατί αποδεικνύει την αρτιότητα του φορέα που τη δέχεται. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το spa του πεντάστερου ξενοδοχείου Kenshō Ornos Μύκονος βρέθηκε στην κορυφή των βραβείων World Spa & Wellness Award 2020 –τα σημαντικότερα βραβεία spa παγκοσμίως- στην κατηγορία Best Hotel Spa Eastern Europe, η απονομή των οποίων πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, λόγω της πανδημίας.

Το Kenshο Cave Spa είναι το καλύτερο στον κόσμο-1
©Kensho Cave Spa
1/7
Native Share
Το Kenshο Cave Spa είναι το καλύτερο στον κόσμο-2
©Kensho Cave Spa
2/7
Native Share

Συναγωνιζόμενο μια λίστα με χιλιάδες ξενοδοχεία πολλών αστέρων σε ολόκληρο τον κόσμο, το Kenshō Cave Spa χαρακτηρίστηκε ως το αρτιότερο όλων, χάρη στην «προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, την επιμέλεια για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη και την μοναδικότητα των θεραπειών», όπως αποφάνθηκαν οι κριτές.

Το Kenshο Cave Spa είναι το καλύτερο στον κόσμο-3
©Kensho Cave Spa
3/7
Native Share
Το Kenshο Cave Spa είναι το καλύτερο στον κόσμο-4
©Kensho Cave Spa
4/7
Native Share

Πίσω από αυτή τη σπουδαία διάκριση, βέβαια, εκτός από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που ούτως ή άλλως προσφέρει το Kenshō Cave Spa, επιβραβεύονται τα τέλεια αντανακλαστικά των υπευθύνων του, που αντέδρασαν με ταχύτητα στις καινούργιες συνθήκες που διαμορφώθηκαν, πάντα με στόχο την ευεξία των πελατών σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, το Kenshō Cave Spa εξελίσσεται πλέον σε πρότυπο για τον καθορισμό των μελλοντικών standards στον τομέα.

Το Kenshο Cave Spa είναι το καλύτερο στον κόσμο-5
©Kensho Cave Spa
5/7
Native Share
Το Kenshο Cave Spa είναι το καλύτερο στον κόσμο-6
©Kensho Cave Spa
6/7
Native Share

Επί της ουσίας η φιλοσοφία του κορυφαίου πλέον διεθνούς spa εστιάζει σε μια ολοκληρωμένη αναζωογονητική εμπειρία για τον επισκέπτη, μέσω εξατομικευμένων περιποιήσεων από εξειδικευμένο προσωπικό, σε χώρους λειτουργικούς και άψογους αισθητικά. Στόχος, η φροντίδα του σώματος και η ανάπτυξη του πνεύματος, μέσω μελετημένων θεραπειών σε συνεργασία με την CODAGE Paris, μια από τις πλέον διακεκριμένες στο είδος εταιρείες, που αναπτύσσει made to measure μεθόδους spa και αναλαμβάνει την εκπαίδευση εκείνων οι οποίοι τις εφαρμόζουν.

Το Kenshο Cave Spa είναι το καλύτερο στον κόσμο-7
©Kensho Cave Spa
7/7
Native Share

Με δύο αίθουσες περιποίησης, χαμάμ, εσωτερική πισίνα-υδρομασάζ, κρεβάτι τροπικής βροχής, κομμωτήριο, κέντρο αισθητικής, γυμναστήριο και υπαίθρια ομαδικά μαθήματα, το Kenshō δεν είναι απλά ένα spa, αλλά ο απόλυτος τρόπος για να δει κανείς τον εαυτό του και τον κόσμο με πιο αισιόδοξο βλέμμα. Είναι το μέσον που θα κάνει τη ζωή του πιο όμορφη και ουσιαστική.

*Info: Kenshomykonos.com | +30 210 7209911-4

MHT