4-τάσεις-από-το-nyfw-106208
©Area/ Gorunway

80s extravaganza

Με αναφορές στις επι σκηνής εμφανίσεις του David Bowie, η Pat McGrath εμπνεύστηκε από την extravagant αισθητική της δεκαετίας του ’80, προσθέτοντας φουτουριστικές πινελιές από γυαλιστερές, πολύχρωμες σκιές στον Tomo Koizumi. Στην ίδια λογική κινήθηκαν και τα looks στον Pyer Moss, με το έντονο ρουζ στα ζυγωματικά των μοντέλων, που θύμιζε τη Grace Jones. Οι έντονες αποχρώσεις στο μακιγιάζ δεν έλειψαν ούτε από τον Jeremy Scott, όπου ο Eugene Souleiman επέλεξε μια σειρά από neon καρέ περούκες, ενώ ο makeup artist Kabuki, αντλώντας έμπνευση από τη Γερμανίδα pop τραγουδίστρια Nina Hagen, δημιούργησε ένα έντονο cat eye.https://www.instagram.com/p/B2F1_e6FA8c/

Sky High

«Ήξερα ότι το look έπρεπε να ήταν κάτι υπερβολικό- είτε σε μήκος είτε σε ύψος!», λέει ο Guido Palau που υλοποίησε ένα τριγωνικό, ψηλό χτένισμα σε ένα από τα μοντέλα του Tomo Koizumi. Στο show του Christopher John Rogers, η Naeemah LeFond δημιούργησε ψηλά, ογκώδη χτενίσματα χρησιμοποιώντας τις φυσικές μπούκλες των μοντέλων.

4 τάσεις από το NYFW-1
©Gorunway

Λάμψεις

Η έμπνευση ήρθε από μια εμφάνιση της Πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό το 1987 για τον Souleiman, ο οποίος τοποθέτησε σειρές από κρύσταλλα στη κορυφή του κεφαλιού των μοντέλων, με τα μαλλιά να δίνουν έμφαση στην υφή στον Khaite, ενώ στον Area κρύσταλλα ήταν κολλημένα γύρα από τα μάτια, τα χείλη και κάτω από τα ζυγωματικά.

4 τάσεις από το NYFW-2
©Gorunway

Punk

Μια από τις επικρατέστερες τάσεις τόσο αυτής όσο και της επόμενης σεζόν στην ομορφιά, η punk αισθητική μεταφράστηκε σε έντονο μαύρο eyeliner και neon σκιές στον  Helmut Lang, και στην Tory Burch σε ατημέλητα χτενίσματα με χωρίστρα στο πλάι, δια χειρός Guido Palau.

4 τάσεις από το NYFW-3
©Gorunway
MHT