ξεχάστε-την-κλασική-αλογοουρά-αυτό-εί-227118

Όταν πρόκειται για νέα viral hairstyles, ξέρουμε από την αρχή πως η Bella Hadid θα είναι από τις πρώτες που θα δοκιμάσουν την τάση και αυτή η νέα εκδοχή της αλογοουράς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ήδη από τον Μάρτιο, το γνωστό μοντέλο απαθανατίστηκε με το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα, που δεν είναι άλλο από το κλασικό ponytail το οποίο όμως χωρίζεται σε μικρά κοτσιδάκια.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Εύκολη και με twist, αυτή η αλογοουρά δεν πήρε από την αρχή τη σημασία που της αναλογούσε, αλλά χρειάστηκαν μερικοί μήνες για να την αντιγράψουν η Kendall και η Rosalia και συνεπώς να γίνει αμέσως το πιο δημοφιλές χτένισμα σε Instagram και TikTok. Μετρώντας ήδη δεκάδες hashtags και φωτογραφίες στις γνωστές πλατφόρμες, το ponytail με τα κοτσιδάκια είναι αναμφίβολα το πιο hot χτένισμα των καλοκαιρινών μηνών με το πλεονέκτημα να είναι πως μπορεί να επιτευχθεί από όλους και να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο μαλλιών.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Αν αναζητήσετε το hairstyle στο διαδίκτυο, μπορεί να το βρείτε με το όνομα “medusa ponytail”. Το medusa ponytail γίνεται χωρίζοντας τα μαλλιά σε δύο ίσες μεριές, πιάνοντάς τα σε αλογοουρά και έπειτα πλέκοντας μικρά κοτσιδάκια στην κάθε πλευρά. Αν και εντυπωσιακό από μόνο του, εμείς λατρεύουμε και την εκδοχή με τα hair accessories, όπως scrunchies ή φιόγκους, γιατί το κάνει να δείχνει ακόμη πιο νεανικό και girly.

View this post on Instagram

A post shared by megan ✿ (@girlplanties)

Αν το δοκιμάσετε, μη ξεχάσετε να χτενίσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας πριν πιάσετε την αλογοουρά, προκειμένου να διασφαλίσετε πως δεν θα φριζάρουν και δεν θα χαλάσουν το preppy vibe του look.

Διαβάστε επίσης | Soft-Wave καρέ: Το κούρεμα του καλοκαιριού για εύκολο styling

MHT