υγιής-και-ανανεωμένη-επιδερμίδα-μετά-192538
©Augustinus Bader

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία TFC8® των καλλυντικών Augustinus Bader βασίζεται σε πάνω από 30 χρόνια έρευνας και υποστηρίζει τη φυσική δυνατότητα ανανέωσης του δέρματος.

Με τριάντα χρόνια στην έρευνα και στην ανάπτυξη τεχνολογιών, οι οποίες αξιοποιούν τη δυνατότητα του ανθρώπινου οργανισμού να αναζωογονεί τα κύτταρα που καθίστανται αδρανή λόγω των παραγόντων γήρανσης ή κάποιου τραύματος, ο Γερμανός καθηγητής Augustinus Bader ανέπτυξε το 2008 ένα πρωτοποριακό τζελ που θεραπεύει σοβαρές πληγές, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης ή μοσχεύματος. Αυτή η επαναστατική εφεύρεση αποτέλεσε την έμπνευση και για τη δημιουργία της σειράς περιποίησης με την πατενταρισμένη τεχνολογία TFC8® που φέρει το όνομά του και μόλις έφτασε στην Ελλάδα. Έξυπνη και προσαρμοστική, η TFC8® αποτελείται από φυσικά αμινοξέα, βιταμίνες και συνθετικά μόρια και υποστηρίζει αποτελεσματικά τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος.

Υγιής και ανανεωμένη επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι-1
©Augustinus Bader

Τα δύο προϊόντα της σειράς Augustinus Bader Skincare που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και εγκαινίασαν την «blue bottle» εποχή είναι η The Cream και η The Rich Cream. Η πρώτη είναι μια ελαφριά, αναζωογονητική και ενυδατική σύνθεση με βιταμίνες A, C και B5, που μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τον υπερχρωματισμό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, φωτίζει, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, περιορίζει την ερυθρότητα και αποτρέπει ενδεχόμενες βλάβες από περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Υγιής και ανανεωμένη επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι-2
©Augustinus Bader

Εμπλουτισμένη με evening primrose oil, σκουαλένιο και βιταμίνη Ε, η εξαιρετικά πλούσια The Rich Cream ενυδατώνει βαθιά και ανακουφίζει το ξηρό δέρμα, το προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και το οξειδωτικό στρες και ενισχύει την ελαστικότητά του. Και οι δύο ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση και έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα: ο τόνος και η υφή της επιδερμίδας μεταμορφώνονται θεαματικά, επιτυγχάνεται σφριγηλότητα και ανύψωση κατά 96%, οι ρυτίδες στο λεγόμενο «πόδι της χήνας» μειώνονται κατά 54,89% σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, ενώ η ενυδάτωση αγγίζει το 145,90% μετά από αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Υγιής και ανανεωμένη επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι-3
©Augustinus Bader

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα Augustinus Bader είναι 100% απαλλαγμένα από parabens, αρώματα, SLS, SLES, DEA, βαρέα μέταλλα, ταλκ, βαζελίνη, παραφίνη και ορυκτέλαια, ενώ δεν περιέχουν περιττούς συντηρητικούς διαλύτες ή γαλακτωματοποιητές.

Θα τα βρείτε στα ακόλουθα σημεία:

Ma Cherie Glyfada, Ma Cherie Kifisia, Heaven on Earth, Don Barber & Groom, Tzouma Clinic by Dr.Anastasia Tzouma, For Better Skin Clinic by Dr.Fotini Bageorgou, Med Skin Health by Dr.Margarita Vergolia, TATOΙ Club, Kensho Psarou Mykonos.

*Στο SPA του ξενοδοχείου Kensho Psarou θα βρείτε αποκλειστικά τη θεραπεία προσώπου The Method VIP Facial by Augustinus Bader.

Exclusive Distributor for Greece & Cyprus, RELIA Trading Ltd (www.relia.com.cy)

Διαβάστε επίσης | Augustinus Bader: 5 ερωτήσεις στον άνθρωπo που δημιούργησε το ήδη καλτ προϊόν περιποίησης The Cream

MHT