10-ελληνίδες-φωτογραφίζουν-για-τον-οίκο-201091

Ο οίκος Dior προσκάλεσε δέκα Ελληνίδες φωτογράφους να αποτυπώσουν στο φακό τους την Cruise 2022 συλλογή που παρουσιάστηκε στο Καλλιμάρμαρο πριν από λίγους μήνες, συνεχίζοντας έτσι να στρέφει όλα τα φώτα στη χώρα μας.

Μάρα Δεσύπρη, Χριστίνα Δημητριάδη, Έφη Γούση, Μαρίλια Φωτοπούλου, Λία Ναλμπαντίδου, Ιωάννα Σακελλαράκη, Όλγα Στεφάτου, Δήμητρα Λαζαρίδου, Μαρία Κουτρουμπή, Ria Mort, ταξίδεψαν από το Σούνιο, μέχρι τους λευκούς βράχους της Μήλου και τους δρόμους της Αθήνας. Με τη δική τους μοναδική αισθητική, αιχμαλώτισαν την αρχαία ελληνική ομορφιά, γιορτάζοντας την τέχνη του εγχώριου craftmanship με το savoir-faire του Dior, για το τεύχος 36 του Dior Magazine που είναι αφιερωμένο στη “μοντέρνα μυθολογία”, όπως επιλέγει να χαρακτηρίσει ο Dior αυτό το ταξίδι του στην ιστορία και την παράδοση της Ελλάδας.

10 Ελληνίδες φωτογραφίζουν για τον οίκο Dior-1
©Dior
1/6
Native Share

H Ria Mort επέλεξε να αναδείξει τον ουρανό και τη θάλασσα της Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στα αξεσουάρ και τα ντελικάτα κοσμήματα του οίκου Dior, από χρυσό και πέρλες.

10 Ελληνίδες φωτογραφίζουν για τον οίκο Dior-2
©Dior
2/6
Native Share

Η Ιωάννα Σακελλαράκη τοποθέτησε καθρέφτες στα δέντρα, με τις Dior Cruise 2022 δημιουργίες να αντανακλούν με φόντο το φυσικό τοπίο, συμβολίζοντας την σύνδεση της συλλογής με την ελληνική παράδοση.

10 Ελληνίδες φωτογραφίζουν για τον οίκο Dior-3
©Dior
3/6
Native Share

Οι Grecian chic δημιουργίες του οίκου Dior, μέσα από το φακό της Έφης Γούση ταξίδεψαν στη γραφική Μήλο και μοιάζουν να λούζονται από το εκτυφλωτικό φως των Κυκλάδων.

10 Ελληνίδες φωτογραφίζουν για τον οίκο Dior-4
©Dior
4/6
Native Share

Οι εικόνες της  Μάρας Δεσύπρη με τις αιθέριες δημιουργίες, έχουν μια καθαρότητα. Τόσο τα λευκά φορέματα όσο και οι βράχοι της Μήλου, αποτυπώνουν με ένα κλικ την Ελλάδα.

10 Ελληνίδες φωτογραφίζουν για τον οίκο Dior-5
©Dior
5/6
Native Share

Η εξόρμηση του οίκου Dior στην Ελλάδα δεν περιορίστηκε στο Αιγαίο. Στο επίκεντρο της Δήμητρας Λαζαρίδου βρέθηκαν οι δρόμοι της Αθήνας, με τις Dior cruise 2022 δημιουργίες να εντάσσονται μέσα στο urban σκηνικό.

10 Ελληνίδες φωτογραφίζουν για τον οίκο Dior-6
©Dior
6/6
Native Share

Τα ψαροχώρια της Μήλου έγιναν το ιδανικό σκηνικό για την Όλγα Στεφάτου, που επέλεξε τις πιο σύγχρονες δημιουργίες από την Dior Cruise 2022 collection.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο οίκος Dior είχε αποκαλύψει και την καμπάνια της Cruise συλλογής στον εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο, του Ναού του Δία στη Νεμέα που χρονολογείται από το 330 π.Χ και ενώνει τρεις αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της ελληνικής αρχαιότητας. Η επιλογή αυτού του σκηνικού δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού με αυτό τον τρόπο ο οίκος Dior ήθελε να αναβιώσει την αξέχαστη φωτογράφιση με τις couture Dior δημιουργίες που πραγματοποιήθηκε στον Παρθενώνα πριν από 70 χρόνια, για το περιοδικό Paris-Match.

Ανακαλύψτε και το video From Dior to Greece που επιμελήθηκε ο οίκος Dior:

MHT