4-γυναίκες-αγκαλιάζουν-την-αληθινή-ομο-198964
©Intimissimi

Η αληθινή ομορφιά δεν γνωρίζει από στερεότυπα, όπως και τα αληθινά όμορφα πράγματα δεν περιορίζονται σε μεγέθη XS ή Medium. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική γιατί εκπέμπει τη δική της αύρα, έχει το χαμόγελο που την κάνει ξεχωριστή στα μάτια των άλλων, έχει το δικό της σώμα το οποίο της δίνει δύναμη να μην το βάζει ποτέ κάτω, να δημιουργεί και να κυνηγά τα όνειρά της. Μπορεί να είναι skinny, αλλά και με καμπύλες, γυμνασμένη ή και χωρίς καμία επαφή με το fitness, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το σώμα το αγαπάμε και μας κάνει κάθε μέρα να νιώθουμε δυνατές. Η γυναικεία ενδυνάμωση ήταν πάντα στο επίκεντρο για την Intimissimi. Μέσα από τη νέα της συλλογή στέλνει το μήνυμα “Bρες τη δική σου δύναμη, τη δική σου ομορφιά, Αγκάλιασέ την, αγκάλιασε τον εαυτό σου, Στήριξε τέλεια, σώμα και πνεύμα”, με στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους ακριβώς όπως είναι.

4 γυναίκες αγκαλιάζουν την αληθινή ομορφιά που δεν χωρά σε κουτάκια-1
©Intimissimi

H Intimissimi όμως δεν περιορίζεται όμως μόνο σε ένα motto, αλλά επεκτείνει τα sizes της έως το cup F για πολυάριθμα μοντέλα σουτιέν, από τα most-wanted κομμάτια της, μέχρι τα νέα σχέδια με μπανέλα για τέλεια στήριξη. Μέσα από τη νέα καμπάνια της Intimissimi, βλέπουμε τέσσερις γυναίκες η καθεμία με το δικό της μοναδικό σωματότυπο να φορούν όλες τους το ίδιο σουτιέν και να δείχνουν εξίσου ακαταμάχητες. Πρόκειται για το το iconic μοντέλο Elena – με ελαφριά ενίσχυση, σε V-σχήμα, ένα push-up σουτιέν με μπανέλα, που αποδεικνύει πως όλες οι γυναίκες μπορούν να φορούν τα ίδια κομψά και θηλυκά εσώρουχα, ανεξάρτητα από το σωματότυπό τους.

4 γυναίκες αγκαλιάζουν την αληθινή ομορφιά που δεν χωρά σε κουτάκια-2
©Intimissimi

Εκτός από το γυναικείο σώμα, τo ιταλικό lingerie brand αγκαλιάζει ακόμα περισσότερο και την βιωσιμότητα, παρουσιάζοντας τη νέα δαντέλα μαζί με 100% βιοδιασπώμενη ίνα πολυαμιδίου. Το ύφασμα παραμένει ultra feminine, απαλό, ελαστικό και άνετο, ενώ δεν διακρίνεται κάτω από τα ρούχα.

Πρόκειται για το #intimissicares project, αφιερωμένο στην αυξανόμενη βελτίωση και μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Στην πραγματικότητα, η δαντέλα, περιέχει βιοδιασπώμενο νήμα πολυαμιδίου που αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πολυαμίδιο και είναι 100% ανακυκλώσιμη, πληροφορίες που μπορείτε να ανακαλύψετε και από τον QR κωδικό που συνοδεύει κάθε κομμάτι που περιέχει την συγκεκριμένη δαντέλα.

4 γυναίκες αγκαλιάζουν την αληθινή ομορφιά που δεν χωρά σε κουτάκια-3
©Intimissimi

Και για όσες προτιμούν το on-line shopping, μέσα από το site της Intimissimi, θα μπορείτε να βλέπετε ένα διαφορετικό μοντέλο για κάθε μέγεθος σουτιέν, ώστε να μπορείτε να βρίσκετε αυτό που σας ταιριάζει και χωρίς να το δοκιμάσετε.

MHT