η-νέα-sportswear-prada-linea-rossa-195591
©Prada

Η ιστορία της κόκκινης σειράς της Prada Linea Rossa, ανιχνεύεται στο 1997, καθώς γεννήθηκε από την ανάγκη για δράση, συνδυάζοντας το υψηλό design με την τεχνολογία, με σκοπό να προσφέρει μια καινοτόμα, ευέλικτη και σύγχρονη ενδυματολογική επιλογή στους λάτρεις των σπορ και ιδιαίτερα των αθλημάτων υψηλής έντασης. Στη διάρκεια των χρόνων η Prada Linea Rossa έγινε ένα παγκόσμιο σύμβολο, αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά, και αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του οίκου Prada. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022, η καμπάνια της Prada Linea Rossa είναι μια πρόσκληση να βγούμε από τα στενά όριά μας, δίνει το σύνθημα για δράση, άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος που έχει το κόκκινο χρώμα στην συλλογή.

Η νέα sportswear Prada Linea Rossa-1
©Prada

Τη Beyond the Line καμπάνια υπογράφει ο Hugo Comte, με αναφορές από το χώρο του αθλητισμού και του χορού. Δυναμικές και χορευτικές φιγούρες διαδραματίζονται γύρω από την κόκκινη γραμμή, αποθεώνοντας τη σχέση μεταξύ τέχνης και αθλητισμού. Παίκτες του μπάσκετ, skaters, χορευτές, ισορροπούν γύρω και μέσα από την linea rossa, αναδεικνύοντας και το DNA της συλλογής. Εκτός από puffer jackets, βλέπουμε επίσης παντελόνια με τo Prada logo, stretchy tops με φερμουάρ και ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια, που πρωταγωνιστεί σε κάθε λήψη.

Η νέα sportswear Prada Linea Rossa-2
©Prada

Τα χρώματα είναι κλασικά και ευκολοσυνδύαστα, όπως μαύρο, λευκό και γκρι, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούνται συνδυασμοί τους.

Η νέα sportswear Prada Linea Rossa-3
©Prada

Διαβάστε επίσης | Fleece jacket: Το πιο cosy πανωφόρι του φθινοπώρου

MHT