4-τρόποι-να-φορέσετε-sneakers-όπως-η-πριγκίπισ-147824
©Getty Images

H Νταϊάνα υπήρξε γνωστή για τη στιλιστική έμπνευση που χάριζε στις γυναίκες παγκοσμίως. Mέσα στα χρόνια δοκίμασε τα πάντα, κομψά, τολμηρά, συντηρητικά και εκτυφλωτικά κομμάτια, που άλλοτε άφησαν εποχή και άλλοτε πέρασαν απαρατήρητα. Αν όμως έπρεπε να διαλέξουμε ένα στιλ που δικαιωματικά της ανήκει, αυτό είναι σίγουρα το athleisure.

H Lady Di ήταν μία από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο. Οι φωτογράφοι παρακαλούσαν για μία φωτογραφία της, μερικές φορές περιμένοντας ακόμα και έξω από το γυμναστήριό της, προκειμένου να την απαθανατίσουν σε μερικά – ιστορικά πλέον – κλικ. Aυτά τα κλικ, λοιπόν, είναι που αποδεικνύουν τη στιλιστική της «αυθεντία» στο δημοφιλέστατο σήμερα athleisure.

Φαρδιά φούτερ, biker shorts, ψηλές κάλτσες και φυσικά sneakers ήταν το στοιχείο της, ενώ δεν δίσταζε να τα επιλέγει και για βόλτες της εκτός γυμναστηρίου. Οι επιλογές της διατηρούν το ενδιαφέρον τους μέχρι και σήμερα, γι’ αυτό συγκεντρώνουμε 4 τρόπους-κλειδιά για να φορέσετε sneakers όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, απογειώνοντας το sportswear:

Sneakers με χρώμα

Mία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις των τελευταίων σεζόν είναι τα αθλητικά με χρωματιστές λεπτομέρειες. Μπορεί τα ολόλευκα sneakers να παραμένουν γοητευτικά, αλλά αυτά που συνδυάζουν το λευκό με κάποιο έντονο χρώμα είναι το απόλυτο must-have.

4 τρόποι να φορέσετε sneakers όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα-1
©Getty Images

Ψηλά sneakers

Η όμορφη Νταϊάνα είχε δείξει εξ’ αρχής την αδυναμία της στα ψηλά αθλητικά, αυτά που αγγίζουν το ύψος του αστραγάλου και ίσως λίγο πιο πάνω. Ογκώδη και επιβλητικά, σπάνια τα αποχωριζόταν.

4 τρόποι να φορέσετε sneakers όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα-2
©Getty Images

Έμφαση στις κάλτσες

Ο μύθος λέει πως η μισή αρχοντιά των sneakers είναι οι κάλτσες που τα συνοδεύουν. Για τη Νταϊάνα η επιλογή ήταν εύκολη, πάντα λευκές, ψηλές και σε κοινή θέα.

4 τρόποι να φορέσετε sneakers όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα-3
©Getty Images

Biker shorts

Tα biker shorts τα ξέρουμε και τα αγαπάμε. Και ενώ στην αρχή νομίζαμε πως υπεύθυνες για τη δημοφιλία τους ήταν οι αδελφές Kardashian, αρκεί μία απλή αναδρομή στις δημόσιες εμφανίσεις της Νταϊάνα μετά το γυμναστήριο για να καταλάβουμε πόσο μπροστά ήταν. Σε όλα τα χρώματα και μήκη, η Lady Di λάτρευε τα biker shorts, ειδικά όταν τα συνδύαζε με sneakers.

4 τρόποι να φορέσετε sneakers όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα-4
©Getty Images

Originally published on vogue.mx

Διαβάστε επίσης | Στο διαμέρισμα της Coco Chanel στην Rue Cambon