40-χρόνια-michael-kors-5-τάσεις-που-ξεχωρίσαμε-για-τ-175584
© Michael Kors

“Για την επέτειο των 40 χρόνων μου, σκεφτόμουν όλη αυτή τη χαρά που σου προκαλεί το ντύσιμο και η προετοιμασία για ένα night out στην πόλη. Είτε πρόκειται για το γραφείο, για ένα πάρτυ, για ένα casual δείπνο στη γειτονιά, αυτή η συλλογή γιορτάζει την κάθε στιγμή της ζωής, την αυτοπεποίθηση, τη λάμψη” εξήγησε ο Michael Kors για το Fall/Winter 2021 show του που πραγματοποιήθηκε στο Broadway της Νέας Υόρκης, με μουσική performance από τον τραγουδιστή-συνθέτη Rufus Wainwright. Relaxed και luxurious οραματίζεται ο  Michael Kors την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

Η Vogue μελέτησε τις 5 πιο δυνατές τάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021:

40 χρόνια Michael Kors: 5 τάσεις που ξεχωρίσαμε για το Φθινόπωρο 2021-1
©Michael Kors

 Dressing Up

” Νομίζω πρέπει να μαζευτούμε και να κάψουμε τα yoga pants”, δήλωσε ο Michael Kors για τη Fall/Winter 2021 collection του που είναι μια ερωτική επιστολή στην urban life. Γι’ αυτό και στο catwalk ανέβηκαν λαμπερές δημιουργίες και eveningwear, αφιερωμένα στην επιστροφή στην κανονικότητα και στη ζωή μετά το lockdown. Τα supermodels των 90s αναβιώσαν την πιο λαμπερή δεκαετία, με βραδινές μάξι δημιουργίες που ακτινοβολούσαν κάτω από τα φώτα.

40 χρόνια Michael Kors: 5 τάσεις που ξεχωρίσαμε για το Φθινόπωρο 2021-2
©Michael Kors

Zebra prints

Ακόμα και τα daywear είχαν τη λάμψη που μας έλειψε όλο τον προηγούμενο χρόνο. Τα πόδια αναδεικνύονται με μίνι φούστες και κομψές γόβες, τα πανωφόρια έχουν ακόμα πιο ιδιαίτερο στυλ με έντονα zebra prints και φυσικά όλα έχουν ένα στόχο: “Να κάνουμε εντυπωσιακή είσοδο μπαίνοντας ακόμα και σε ένα εστιατόριο. Το αντίθετο δηλαδή από μια γυναίκα που κρατάει tote bag”, ήταν το σχόλιο του Michael Kors.

40 χρόνια Michael Kors: 5 τάσεις που ξεχωρίσαμε για το Φθινόπωρο 2021-3
©Michael Kors

Τα κλασικά επιστρέφουν

Τα μηνύματα που λάμβανε ο Michael Kors από τις γυναίκες είναι πως νιώθουν την ανάγκη να λάμψουν, να προσθέσουν λίγο glam στην καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό και ο σχεδιαστής ανέτρεξε σε αρχειακά κομμάτια των τελευταίων σαράντα χρόνων και τα επανέφερε στο σήμερα, με QR codes που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες του να ταξιδέψουν στην ιστορία του οίκου και να μάθουν περισσότερα για κάθε κομμάτι. Όπως αυτό το κόκκινο shiny παλτό με το οποίο εμφανίστηκε στο catwalk η Bella Hadid, το οποίο είχε φορέσει πρώτη η Cindy Crawford στην συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 1999.