5-χρώματα-για-μια-expensive-looking-γκαρνταρόμπα-248531
©George Angelis/Shot by Gio

Μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα δεν βασίζεται μόνο στα κομμάτια-κλειδιά αλλά και στα σωστά χρώματα που δείχνουν πάντα polished, έχοντας τη δύναμη να αναβαθμίζουν μια εμφάνιση. Σίγουρα ένα από αυτά είναι το total black look, που αποτελεί και την πιο διαχρονική επιλογή για κομψές εμφανίσεις. Η χρωματική παλέτα όμως περιλαμβάνει τόνους που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον δημιουργώντας τις σωστές αντιθέσεις αλλά και bold αποχρώσεις που καταφέρνουν πάντα τον σκοπό τους, να δημιουργούν μια expensive looking γκαρνταρόμπα.

Μια ματιά άλλωστε στις εμφανίσεις των street stylers, αρκεί για να διαπιστώσουμε πως οι fashion insiders στηρίζονται σε συγκεκριμένες αποχρώσεις. Μια επιτυχημένη εμφάνιση μπορεί να περιλαμβάνει και budget friendly επιλογές, συνδυασμένες με βάση τους κανόνες της Vogue. Τα ποιοτικά υφάσματα, οι μονοχρωμίες και οι καθαρές γραμμές, αποτελούν τα πρώτα βήματα. Όσον αφορά τα χρώματα; Αποφύγετε τις neon αποχρώσεις και μελετήστε τον style guide που ακολουθεί.

5 χρώματα για μια expensive looking γκαρνταρόμπα-1
©George Angelis/Shot by Gio

Το cream

Η πιο soft απόχρωση για την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα, είναι το cream και όχι το λευκό. Υιοθετήστε το ακόμα και σε total εμφανίσεις, παίζοντας με διαφορετικές υφές.

5 χρώματα για μια expensive looking γκαρνταρόμπα-2
©George Angelis/Shot by Gio

Τα neutrals

Το πλούσιο σοκολατί, το μπεζ και όλες οι γήινες αποχρώσεις, αποτελούν τη βάση για μια expensive γκαρνταρόμπα. Δένουν αρμονικά και με το χρυσό, είναι ευέλικτοι τόνοι και αναβαθμίζουν κάθε στυλ.

5 χρώματα για μια expensive looking γκαρνταρόμπα-3
©George Angelis/Shot by Gio

Το πορτοκαλί

Ίσως όχι η πιο προφανής επιλογή. Και όμως μια bold απόχρωση όπως το φωτεινό πορτοκαλί, δίνει αυτό το touch στην γκαρνταρόμπα. Επιλέξτε το σε πλεκτά αλλά και σε πανωφόρια.

5 χρώματα για μια expensive looking γκαρνταρόμπα-4
©George Angelis/Shot by Gio

Το μπλε

Αντί για total black, επιλέξτε ένα look σε navy blue. Δείχνει εξίσου polished.

5 χρώματα για μια expensive looking γκαρνταρόμπα-5
©George Angelis/Shot by Gio

Το γκρι

Μια ακόμα απόχρωση με την δυνατότητα να δείχνει πάντα premium είναι η γκρι, που εύκολα συνδυάζεται με το μπλε, αλλά και το μαύρο, σε εντυπωσιακά combo.

Διαβάστε επίσης | Λευκά ankle boots: Όλα τα σχέδια που πρέπει να επενδύσετε φέτος

MHT