5-τάσεις-από-τη-φθινοπωρινή-συλλογή-metropolis-τ-294234
©Mallory

Στη νέα χειμερινή συλλογή του ελληνικού brand Mallory σημείο αναφοράς είναι η γυναίκα που ζει και διαπρέπει στη “Metropolis”, τον πυρήνα του κόσμου που συναντάμε τη πιο μοντέρνα αισθητική, την εξέλιξη και το πάθος.

Τα look της δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά δυναμικά και ευέλικτα. Από σοβαρές επαγγελματικές συναντήσεις, μέχρι βραδινά πάρτι, τα κομμάτια που συνθέτουν το στιλ της είναι σχεδιασμένα να τη συνοδεύουν παντού, με ένταση και αυτοπεποίθηση.

Η συλλογή Metropolis του MALLORY έχει ορίσει τις τάσεις που θα λατρέψει – τα leather jacket, τα σέξι φορέματα, τα διάφανα τοπ. Η Vogue με τη σειρά της ξεχωρίζει όσες θα γίνουν viral και τις παρουσιάζει για να εξοπλίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με όλα τα essentials.

Colorful leather

5 τάσεις από τη φθινοπωρινή συλλογή METROPOLIS του brand MALLORY-1
©Mallory

Τα δερμάτινα πανωφόρια πρωταγωνιστούν στη συλλογή και φέρνουν τον απόλυτο ροκ αέρα στις καθημερινές εμφανίσεις. Το στοιχείο-κλειδί που τα κάνει να ξεχωρίζουν ωστόσο είναι το έντονο χρώμα τους, η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο casual dressing.

Maxi skirt

5 τάσεις από τη φθινοπωρινή συλλογή METROPOLIS του brand MALLORY-2
©Mallory

Το must-have item των βραδινών εμφανίσεων είναι η μάξι φούστα. Με crop top και platfotm πέδιλα θα σας αναδείξει σε dancing queen τις πιο αξέχαστες νύχτες πάρτι.

3 piece suit

5 τάσεις από τη φθινοπωρινή συλλογή METROPOLIS του brand MALLORY-3
©Mallory

Το business look του Mallory είναι 3-piece και τελείως μοναδικό. Tailored παντελόνια συνδυάζονται με δίχρωμα σακάκια και αμάνικα γιλέκα και συνθέτουν το workwear που όλες θέλουμε στη συλλογή μας.

Lace top

5 τάσεις από τη φθινοπωρινή συλλογή METROPOLIS του brand MALLORY-4
©Mallory

Ο συνδυασμός υλικών δημιουργεί το look που φέρνει κοντά τη σκληρή και κομψή αισθητική του eco-friendly leather με την ευθραυστότητα και τη sexy αισθητική της διαφάνειας. Το lace top είναι essential και φυσικα μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πιο εντυπωσιακά σας παντελόνια.

Bomber jacket

5 τάσεις από τη φθινοπωρινή συλλογή METROPOLIS του brand MALLORY-5
©Mallory

Cropped και oversized, το bomber της σεζόν έχει την υπογραφή Mallory. Το brand το προτείνει με δερμάτινα cargo και πουκάμισα για all day look που θα ορίσουν το city style.

Διαβάστε επίσης | Κάπα: Επιστρέφει και είναι super trend

MHT