5-τάσεις-στα-γυαλιά-ηλίου-της-άνοιξης-213307
©Gucci

Με έμπνευση από το εκλεκτικό στιλ της δεκαετίας του 50, ο οίκος Gucci παρουσιάζει τη νέα eyewear συλλογή του βασισμένη στις ρετρό σιλουέτες και τη διαχρονική γοητεία. Χωρίς να αγνοεί το χαρακτηριστικό ύφος του brand, η νέα κολεξιόν ξεχωρίζει για τις διακοσμητικές μεταλλικές λεπτομέρειες και τα ντεκόρ της Gucci στους κροτάφους, αλλά και για τους τολμηρούς όγκους των σχεδίων της.

Οι σκελετοί των γυαλιών χαρακτηρίζονται από διευρυμένες μετόπες και ένα συνδυασμό διακριτικών χρωμάτων. Τα ανδρικά μοντέλα στυλ caravan και aviator, συνδυάζουν το μέταλλο και το ντεγκραντέ acetate σε νέες εκλεπτυσμένες χρωματικές αντιθέσεις και αποτελούν την πιο σύγχρονη πρόταση για τους άνδρες που αγαπούν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Η νέα ερμηνεία των γραμμάτων Gucci ξεχωρίζει στους βραχίονες, με vintage αίσθηση και σπορ γραμμή, διακοσμημένη με τη χρυσή μακρογραφή και με τα μεταλλικά προφίλ στο μπροστινό μέρος.

Το παιχνιδιάρικο πνεύμα του οίκου αναδύεται και μέσα από τις frameless κατασκευές με τα γνωστά πλέον σκουλαρίκια, σε σχήμα παγωτού και καλοκαιρινά λουλούδια. Διακοσμητικά στοιχεία εμπλουτίζουν τους υπερμεγέθεις σκελετούς με χαρακτηριστικό διπλό GG λογότυπο, πολύτιμες αλυσίδες και μοτίβα με φινιρίσματα εμπνευσμένα από τον διαδικτυακό κόσμο. Κάθε σχέδιο απευθύνεται και σε ένα διαφορετικό στιλ, έχοντας παράλληλα την ικανότητα να προσαρμόζεται παντού, σε κάθε προσωπικότητα και αισθητική.

Παρακάτω, ανακαλύψτε τις 5 τάσεις που αξίζει να γνωρίζετε από τη νέα eyewear συλλογή του οίκου:

Cat-eye

5 τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης-1
©Gucci

Στρογγυλά

5 τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης-2
©Gucci

Μask

5 τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης-3
©Gucci

Aviator

5 τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης-4
©Gucci

Τετράγωνα

5 τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης-5
©Gucci

H συλλογή GUCCI διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

MHT