6-μίνι-φορέματα-που-θα-φορέσουμε-τώρα-κα-239522
©Getty Images

Όποιο και να είναι το προσωπικό σας στιλ, ένα μίνι φόρεμα δεν μπορεί να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας. Romantic, με puffy sleeves, prints ή με σέξι διάθεση, όπως και να είναι το μίνι φόρεμα θα αποτελεί διαχρονικά το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας, δίνοντας τη δυνατότητα να το συνδυάσουμε με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Το καλοκαίρι, συνήθως φοράμε τα μίνι φορέματά μας με σανδάλια ή sneakers καθώς και με crossbody mini bags για χαλαρές βόλτες στην πόλη ή το νησί. Μόλις ο καιρός αρχίζει να αλλάζει λίγο και περνάμε στη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, τα σανδάλια δίνουν τη θέση τους στα μποτάκια και το στιλ γίνεται αμέσως λίγο πιο rock chic.

Chunky μποτάκια, αρβυλάκια, καουμπόικες μπότες, lug-sole boots, αλλά και loafers για τις λάτρεις του σοφιστικέ στιλ αποτελούν τις πιο αγαπημένες μας προτάσεις για το σετάρισμα των μίνι φορεμάτων. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο για φαγητό, ένα μίνι φόρεμα συνδυασμένο με κάποιο oversized πανωφόρι και ένα ζευγάρι μοντέρνα μποτάκια μπορούν να συνθέσουν το απόλυτο go-to outfit που θα προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση και θα κολακεύσει κάθε σωματότυπο.

Η Vogue συγκέντρωσε παρακάτω 6 προτάσεις για να εμπλουτίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με μίνι φορέματα που θα σας συνοδεύσουν όλους τους επόμενους μήνες:

6 μίνι φορέματα που θα φορέσουμε τώρα και το φθινόπωρο με μποτάκια-1
©Saint Laurent

Μίνι φόρεμα, Saint Laurent

6 μίνι φορέματα που θα φορέσουμε τώρα και το φθινόπωρο με μποτάκια-2
©Isabel Marant

Μίνι φόρεμα, Isabel Marant

6 μίνι φορέματα που θα φορέσουμε τώρα και το φθινόπωρο με μποτάκια-3
©Victoria Beckham

Μίνι φόρεμα, Victoria Beckham

6 μίνι φορέματα που θα φορέσουμε τώρα και το φθινόπωρο με μποτάκια-4
©Ganni

Μίνι φόρεμα, Ganni

6 μίνι φορέματα που θα φορέσουμε τώρα και το φθινόπωρο με μποτάκια-5
©Staud

Μίνι φόρεμα, Staud

6 μίνι φορέματα που θα φορέσουμε τώρα και το φθινόπωρο με μποτάκια-6
©Zara

Πουά φόρεμα, Zara

Διαβάστε επίσης | Tenniscore: Είναι το νέο athleisure

MHT