6-σατέν-pajama-set-που-θα-φορέσουμε-και-εκτός-σπι-197227
©Getty Images

Όσο και να αγαπάμε το challenge του καθημερινού styling, δεν μπορούμε να μη παραδεχθούμε πως δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από τη στιγμή που βγάζουμε τα ρούχα της ημέρας και «χωνόμαστε» μέσα στις απαλές και cozy πιτζάμες του σπιτιού. Το loungewear, κυρίως μετά την παρατεταμένη καραντίνα του χειμώνα, αναδείχθηκε σε official τάση, και σε πολλές περιπτώσεις «χάρισε» στοιχεία του και στις νέες κολεξιόν των σχεδιαστών. Έτσι, ρούχα σε πολύ χαλαρές γραμμές, με φαρδιές φόρμες και μαλακά υφάσματα, έγιναν ξαφνικά it-pieces και σύμβολα της άνεσης στην καθημερινότητα.

Σήμερα, ωστόσο, που η επιστροφή στην κανονικότητα είναι αρκετά βήματα πιο κοντά μας, το loungewear έδωσε τη θέση του στο glam, και η αλήθεια είναι πως το είχαμε πολύ ανάγκη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τις ώρες που είμαστε στο σπίτι δεν θέλουμε να νιώθουμε stylish και περιποιημένες. Και τι καλύτερο για να το επιτύχουμε αυτό από ένα ζευγάρι σατέν πιτζάμες με κομψά prints; Η απαλή και πολυτελής αίσθησή τους προσφέρει μια cozy ηρεμία που πραγματικά μας χαλαρώνει και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Για τις πιο τολμηρές βέβαια, τα συγκεκριμένα σετ μπορούν να φορεθούν ακόμη και έξω από το σπίτι, αποτελώντας πρωταγωνιστές κομψών pajama look που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Παρακάτω, βρείτε 6 σατέν σετ πιτζάμας που ξεχώρισε η Vogue και εξοπλιστείτε από τώρα για τις stay in βραδιές του φθινοπώρου και του χειμώνα:

6 σατέν pajama set που θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού-1
©Ιntimissimi

Σακάκι πιτζάμας από μετάξι, Ιntimissimi

6 σατέν pajama set που θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού-2
©Ιntimissimi

Παντελόνι πιτζάμας από μετάξι, Ιntimissimi

6 σατέν pajama set που θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού-3
©Maison Essentiele

Σετ πιτζάμας σατέν, Maison Essentiele

6 σατέν pajama set που θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού-4
©Olivia von Halle

Σετ πιτζάμας σατέν, Olivia von Halle

6 σατέν pajama set που θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού-5
©Morgan Lane

Σετ πιτζάμας σατέν, Morgan Lane

6 σατέν pajama set που θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού-6
©Rails

Σετ πιτζάμας σατέν, Rails

6 σατέν pajama set που θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού-7
©Sleeper

Σετ πιτζάμας σατέν, Sleeper

Διαβάστε επίσης | Ακόμα και το πιο απλό πουκάμισο δείχνει πιο sexy με αυτό τον τρόπο

MHT