6-τσάντες-για-τις-πρώτες-καλοκαιρινές-ε-310699
©@darjabarannik

Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, αλλά οι καλοκαιρινές τάσεις έχουν ήδη μπει στο ραντάρ μας και φυσικά ξεκινάμε από τις τσάντες. Ως το νούμερο-ένα αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ, μια κομψή και διαχρονική τσάντα απογειώνει σε κάθε περίσταση τα σύνολά μας – πόσο μάλλον το καλοκαίρι που το styling περιορίζεται στο ελάχιστο και τα accessories αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από τις raffia στις net, οι τσάντες του καλοκαιριού είνα ανάλαφρες, εντυπωσιακές και στιλάτες. Οι περισσότερες είναι ευρύχωρες και ευέλικτες, ενώ ακόμη και οι πιο μικρές είναι passe partout και μπορούν να πλαισιώσουν τα περισσότερα look. Φυσικά, την προσοχή μας έχουν αυτές με τα πιο ιδιαίτερα details, είτε πρόκειται για κάποια χειροποίητη πλέξη, είτε για κάποιο ζωηρό χρώμα που θα φωτίσει άμεσα την εικόνα μας.

Οι 6 τσάντες που προτείνουν οι Vogue editors

Η summer bag που θα συνδυάσουμε με όλα είναι σίγουρα η ψάθινη. Παράλληλα, και οι canvas θα μας διευκολύνουν πολύ στα casual look, όπως και οι embroidered tote bags που ταιριάζουν τέλεια τόσο με αέρινα καλοκαιρινά φορέματα, όσο και με βραδινά outfit με glam λεπτομέρειες.

6 τσάντες για τις πρώτες καλοκαιρινές εμφανίσεις-1
©Max Mara

Raffia effect bag, Max Mara

6 τσάντες για τις πρώτες καλοκαιρινές εμφανίσεις-2
©Etro

Embroidered tote bag, Etro

6 τσάντες για τις πρώτες καλοκαιρινές εμφανίσεις-3
©JW Anderson

Crossbody bag, JW Anderson

6 τσάντες για τις πρώτες καλοκαιρινές εμφανίσεις-4
©Prada

Raffia bag, Prada

6 τσάντες για τις πρώτες καλοκαιρινές εμφανίσεις-5
©Jacquemus

Canvas Le Chiquito bag, Jacquemus

6 τσάντες για τις πρώτες καλοκαιρινές εμφανίσεις-6
©Zara

Net bag, Zara

Διαβάστε επίσης | 7 buy now or regret later αγορές για τον Απρίλιο

MHT