7-καρό-σακάκια-για-τα-casual-chic-της-άνοιξης-210090
©Acielle/Style du Monde

Το καρό σακάκι ανήκει σε αυτά τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας που αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε άνοιξη και φθινόπωρο, όταν και οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν. Ο συνδυασμός με τζιν παντελόνι θεωρείται πλέον διαχρονικός και life saving τις ημέρες που η έμπνευση για styling στερεύει. Φυσικά υπάρχουν πολλά διαφορετικά outfits που μπορούμε να δημιουργήσουμε με ένα καρό σακάκι, γι’ αυτό και θεωρείται αναπόσπαστο μέρος μιας γκαρνταρόμπας.

Μπορούμε να συνδυάσουμε το καρό σακάκι με ένα μάξι μποέμ φόρεμα και μπότες, αλλά και πάνω από ένα slip dress, μαζί με ζώνη στη μέση. Το καρό σακάκι ταιριάζει επίσης με cargo παντελόνι, αλλά και με μίντι φούστες, ενώ στα office looks συνδυάζεται με tailored pants. Στα 80s η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε τάση αυτό το power blazer επιλέγοντάς το με έντονους ώμους όπως όριζε το στυλ της εποχής, ενώ η Kaia Gerber συνεχίζει να το φορά στα πιο cool looks, με high top sneakers και baggy τζιν.

Αναζητάτε το ιδανικό item για μια smart chic γκαρνταρόμπα; Το καρό blazer είναι το fashion essential που χρειάζεστε. Για την άνοιξη 2022 βλέπουμε πολλούς οίκους να υιοθετούν αυτή την τάση, από τον Saint Laurent που συνδύασε το καρό σακάκι με high waisted παντελόνια και leggings, μέχρι και την Isabel Marant ή τον οίκο Prada, ενώ και πολλά brands ακολούθησαν το trend. Μετράμε ήδη αντίστροφα για τη νέα σεζόν, φτιάχνοντας την shopping list με τα ρούχα και αξεσουάρ που θα ορίσουν το στυλ της άνοιξης. Το καρό σακάκι είναι αυτό το ευέλικτο και πολύ κολακευτικό πανωφόρι που θα φορέσουμε non-stop, οπότε το προσθέτουμε σίγουρα στο καλάθι μας.

Η Vogue προτείνει τα 7 καρό σακάκι για τα casual chic της άνοιξης 2022:

7 καρό σακάκια για τα casual chic της άνοιξης-1
©Saint Laurent

Καρό σακάκι, Saint Laurent.

7 καρό σακάκια για τα casual chic της άνοιξης-2
©Isabel Marant

Καρό σακάκι, Isabel Marant.

7 καρό σακάκια για τα casual chic της άνοιξης-3
©Prada

Καρό σακάκι, Prada.

7 καρό σακάκια για τα casual chic της άνοιξης-4
©H&M

Καρό σακάκι, H&M.

7 καρό σακάκια για τα casual chic της άνοιξης-5
©Zara

Καρό σακάκι, Zara.

7 καρό σακάκια για τα casual chic της άνοιξης-6
©Miu Miu

Καρό σακάκι, Miu Miu.

7 καρό σακάκια για τα casual chic της άνοιξης-7
©Mango

Καρό σακάκι, Mango.

Διαβάστε επίσης | Pencil skirts: Θα αλλάξουν το office look της άνοιξης

MHT