Jonathan Daniel Pryce
Jonathan Daniel Pryce
Jonathan Daniel Pryce

7 παντελόνια με prints για τα πιο εύκολα styling του καλοκαιριού

Το πιο γρήγορο τρικ για να προσθέσετε ενδιαφέρον στο στυλ σας είναι ένα παντελόνι με έντονα μοτίβα. Η Vogue συγκέντρωσε τα ωραιότερα.

Το καλοκαιρινό στυλ μας θέλουμε να είναι ανάλαφρο και εύκολο, δηλαδή με λίγα μόνο κομμάτια να μπορούμε να συνθέσουμε εντυπωσιακά look. To στυλ της καραντίνας ανήκει πλέον στο παρελθόν, η άνεση που νιώθαμε όμως φορώντας τις φόρμες μας σίγουρα όχι. Γι’ αυτό και για το καλοκαίρι του 2021 επιλέγουμε για την γκαρνταρόμπα μας δροσερά και άνετα παντελόνια που θα μπορούμε να συνδυάζουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αρκεί να έχετε ένα παντελόνι με prints και ένα λευκό πουκάμισο ή T-shirt για να δημιουργήσετε looks για κάθε περίσταση, από το γραφείο και το shopping, μέχρι την καλοκαιρινή έξοδο.

Μπορείτε ακόμα να συνδυάσετε το παντελόνι με τα prints με το μαγιό σας ή με bralette και ανοιχτό πουκάμισο από πάνω για μια εμφάνιση που θα σας συνοδεύει και στις διακοπές. Οι μεγαλύτεροι οίκοι και τα brands πρόσθεσαν πολλά διαφορετικά μοτίβα στις προτάσεις τους για τη σεζόν. Γεωμετρικά μοτίβα, λουλούδια, ρίγες, abstract prints, έδωσαν ζωντάνια στα υφάσματα και δημιούργησαν μοντέρνα και ζωηρά outfits αφιερωμένα στο καλοκαίρι.

Η Vogue συγκέντρωσε τα ωραιότερα μοτίβα και αυτά τα παντελόνια που θέλουμε για την γκαρνταρόμπα μας, είτε σε ίσια γραμμή, σε πιο στενή ή και καμπάνα. Ανακαλύψτε το δικό σας αγαπημένο για τις εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Shop Now: 7 παντελόνια με prints για το καλοκαίρι


©Max Mara

Παντελόνι με prints, Max Mara.


©Valentino

Παντελόνι με prints, Valentino.


©Marni

Παντελόνι με prints, Marni.


©H&M

Παντελόνι με prints, H&M.


©Zimmermann

Παντελόνι με prints, Zimmermann.


©Zara

Εμπριμέ παντελόνι,  Zara.


©Diane Von Furstenberg

Παντελόνι με prints, Diane Von Furstenberg.

Διαβάστε επίσης | Τα 5 τζιν παντελόνια που δεν θα βγουν ποτέ από τη ντουλάπα μας

Scroll to Top