7-πράγματα-που-πρέπει-να-ξέρετε-για-την-258672
©Foureira/Instagram

Η Vogue Greece Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την Καθημερινή, είναι αφιερωμένη στη γεμάτη ελπίδες νέα γενιά, που γίνεται έμπνευση για το μέλλον. Στο εξώφυλλο η Ελένη Φουρέιρα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της, λίγο πριν φέρει μια νέα ζωή στον κόσμο.

Συναντήσαμε την pop star και μάθαμε γι’ αυτή επτά άγνωστες λεπτομέρειες για το στυλ και τις καθημερινές της συνήθειες.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στο τεύχος της Vogue Greece Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την Καθημερινή.

Η πρώτη It bag που απέκτησε και κρατά ακόμα:

Η πρώτη μου It bag ήταν η Boy της Chanel από τη συλλογή Paris Dallas του 2014. Όταν την αγόρασα επέλεξα μια τσάντα κλασική αλλά με ένα twist, ώστε να είναι διαχρονική αλλά και ιδιαίτερη παράλληλα. Είναι μια τσάντα που αγαπώ και την κρατάω ακόμα και τώρα συνέχεια γιατί πηγαίνει με όλα μου τα looks.

To hobby που την χαλαρώνει περισσότερο:

Η ψυχοθεραπεία μου είναι να κατασκευάζω πράγματα, να μεταποιώ και να ράβω ρούχα.

Το ταξίδι που της έμεινε αξέχαστο:

Θα έλεγα πως το ταξίδι μου στην Αφρική μου άλλαξε τη ζωή. Οι εικόνες, ο πολιτισμός και η ιστορία αυτής της ηπείρου ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Η σταρ που θαυμάζει περισσότερο:

Θαυμάζω παρά πολύ τις δυναμικές γυναίκες. Μια σταρ που με εμπνέει είναι η Beyoncé. Πέρα από το θαυμασμό που τρέφω γι’ αυτή ως τραγουδίστρια, την παρακολουθώ και για τη φιλανθρωπική της δράση καθώς και για τις φεμινιστικές απόψεις. Για εμένα είναι πολύ σημαντική η κοινωνική δράση που έχουν τα άτομα που μπορούν να επηρεάσουν με θετικό τρόπο.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Το στυλ που ακολουθεί τώρα:

Αυτή τη χρόνια θα ήθελα να εξερευνήσω το στυλ μου αρκετά. Ενθουσιάζομαι πολύ με vintage ρούχα από σχεδιαστές. Βρίσκω ότι αποπνέουν κάτι ρομαντικό καθώς έχουν μια ιστορία. Επίσης θα ήθελα να δημιουργήσω ένα νέο στυλιστικό era, καθώς θα περάσω σε μια νέα φάση της ζωής μου. Το στυλ για μένα δεν είναι μόνο μία εικόνα αλλά κάτι πολύ περισσότερο, εκφράζει αυτό που είμαι χωρίς να χρειαστεί καν να μιλήσω για την κάθε φάση της ζωής μου. Επίσης πέρα από τα γνωστά brands, μου αρέσει πολύ να στηρίζω και να φοράω upcoming designers, οι οποίοι έχουν μεγάλο ταλέντο. Ψάχνω συνέχεια άτομα ανά τον κόσμο που κάνουν υπέροχες συλλογές για να φορέσω ρούχα τους. Η εικόνα για εμένα είναι μεγάλο μέρος της δουλειάς μου και επενδύω πολύ σε αυτό, γιατί το να δημιουργήσω μια εικόνα απαιτεί πολύ δουλειά και σκέψη από εμένα και την ομάδα μου.

Η σειρά που παρακολουθεί αυτή την περίοδο:

Το White Lotus. Μου αρέσουν πολύ οι ερμηνείες της σειράς. Οι εικόνες της, ειδικά οι σκηνές στη Σικελία στη δεύτερη σεζόν. Επίσης μου αρέσει ο τρόπος που εντάσσεται η μουσική μέσα στη σειρά και στην πλοκή της και φυσικά ο ρόλος της Jennifer Coolidge ως Tanya.

Ο μεγαλύτερος φόβος της:

Να πάθουν κάτι οι άνθρωποι που αγαπώ.

Μην χάσετε τη συνέντευξη και τη φωτογράφιση της Ελένης Φουρέιρα στο τεύχος της Vogue Greece Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την Καθημερινή.