7-συνδυασμοί-με-φούστες-για-την-πόλη-και-188320
©Olivia Palermo/Instagram

Έχουμε ήδη εξοπλίσει την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας με όλα τα απαραίτητα όχι μόνο για τις διακοπές αλλά και για τα city looks όσο μένουμε στην πόλη. Οι φούστες είναι αναπόσπαστο κομμάτι που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε κανένα καλοκαίρι, όχι μόνο γιατί είναι τόσο αέρινες, θηλυκές και άνετες, αλλά και γιατί μας δίνουν επιλογές για πολλούς συνδυασμούς. Το καλοκαίρι του 2021 οι trending φούστες είναι για ακόμα μια φορά οι μίντι με τα ανοίγματα στο πλάι, οι κροσέ που φοράμε και στην παραλία μαζί με το μαγιό μας, οι μίνι φλοράλ και οι sarong skirts, οι φούστες-παρεό δηλαδή που φέτος είναι μεγάλη τάση. Η γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού είναι σίγουρα πολύ πιο ευέλικτη, οπότε με ένα μόνο item μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά looks.

H Vogue συγκέντρωσε ιδέες για να συνδυάσετε την κάθε φούστα που έχετε, στην πόλη και το νησί.

7 συνδυασμοί με φούστες για την πόλη και το νησί-1
©Alexandra Pereira/Instagram

Οι κροσέ φούστες είναι ιδανικές για ένα bohemian chic look στο νησί, οπότε τις συνδυάζουμε με ψάθινη τσάντα, σανδάλια και το μαγιό μας.

7 συνδυασμοί με φούστες για την πόλη και το νησί-2
©Emili Sindlev/Instagram

Στις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού όπου και αν βρίσκεστε, αρκεί να φορέσετε μια μίντι φλοράλ φούστα σε στενή γραμμή με cropped top. Εναλλακτικά ένα λεπτό cardigan στο οποίο θα αφήσετε τα κάτω κουμπιά ανοιχτά, όπως πολλές σταρ τώρα.

7 συνδυασμοί με φούστες για την πόλη και το νησί-3
©Josefine Vogt/Instagram

Η φλοράλ μίνι φούστα που σίγουρα έχετε ταιριάζει και με flip flops, οπότε ξέρουμε ήδη τον συνδυασμό που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες.

7 συνδυασμοί με φούστες για την πόλη και το νησί-4
©Zina Fashion Vibe/Instagram

Η wrap φούστα αγκαλιάζει το σώμα γι’ αυτό και αποτελεί μια πραγματικά θηλυκή επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Φορέστε τη σατέν slip skirt με ένα printed πουκάμισο.

7 συνδυασμοί με φούστες για την πόλη και το νησί-5
©Leonie Hanne/Instagram

Οι μίντι φούστες με ανοίγματα στο πλάι που αποκαλύπτουν τα πόδια είναι τόσο ανάλαφρες, που μπορούν να φορεθούν και σαν παρεό μαζί με το μαγιό σας. Έτσι το beach look είναι πάντα και party ready.

Διαβάστε επίσης | 7 καλοκαιρινά στυλ που δεν έχουν ημερομηνία λήξης