5-καλοκαιρινά-στυλ-που-δεν-έχουν-ημερομ-188314
©Diego Anciano

Τα καλοκαιρινά στυλ έχουν μια απλότητα και μια effortless διάθεση που πάντα γοητεύει. Είτε στην πόλη, είτε σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, μελετάμε πάντα τις εμφανίσεις των It girls και παίρνουμε ιδέες για summer street style που ακολουθούν τα βήματα της μόδας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι συνδυασμοί που ξέρουμε ήδη πως είναι πάντα τάση, δεν έχουν ημερομηνία λήξης και όσες φορές και αν τους υιοθετήσουμε το στυλ μας θα είναι επιτυχημένο. Σε αυτούς τους συνδυασμούς καταφεύγουμε όταν σχεδιάζουμε τα στυλ των διακοπών μας και εξοπλίζουμε τη βαλίτσα μας.

Η Vogue προτείνει τα 5 καλοκαιρινά στυλ που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να φοράμε.

5 καλοκαιρινά στυλ που δεν έχουν ημερομηνία λήξης-1
©George Angelis / ShotbyGio

To total white

Μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, είτε με ένα tank top και λινό παντελόνι, είτε με ένα λευκό τζιν. Προτείνουμε σίγουρα πιο χαλαρές γραμμές που δεν κολλούν στο σώμα τους καλοκαιρινούς μήνες.

5 καλοκαιρινά στυλ που δεν έχουν ημερομηνία λήξης-2
©Diego Anciano

Το kimono dress

Αν έχετε ήδη ένα φόρεμα-κιμονό στην γκαρνταρόμπα σας, ξέρετε ήδη πόσο ακαταμάχητο δείχνει και πόσο ανάλαφρη είναι η αίσθηση στο σώμα. Αν όχι θα θέλετε μάλλον να αποκτήσετε ένα, αφού θα το φοράτε κάθε καλοκαίρι.

5 καλοκαιρινά στυλ που δεν έχουν ημερομηνία λήξης-3
©Diego Anciano

Το total black

Φυσικά και μπορείτε να φορέσετε μαύρο χρώμα και το καλοκαίρι. Αρκεί ένα tank top και ένα αέρινο παντελόνι, συνδυασμένα με μίνιμαλ αρχαιοελληνικά σανδάλια.

5 καλοκαιρινά στυλ που δεν έχουν ημερομηνία λήξης-4
©Jonathan Daniel Pryce

Το φλοράλ φόρεμα

Όσα φλοράλ φορέματα και αν έχετε, πάντα θα είναι τάση και θα μπορείτε να τα φοράτε κάθε καλοκαίρι. Συνδυάστε τα με φλατ σανδάλια και μια λευκή τσάντα, για το τέλειο καλοκαιρινό στυλ.

5 καλοκαιρινά στυλ που δεν έχουν ημερομηνία λήξης-5
©Diego Anciano

Το pyjama look

Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε σετ. Το pyjama look μπορεί να γίνει και με διαφορετικό πουκάμισο και παντελόνι, αρκεί να έχουν το μεταξωτό ύφασμα που τόσο αγαπάμε το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης | Οι 5 κανόνες που ακολουθούμε στο καθημερινό styling

MHT