λευκό-τζιν-και-τοπ-οι-συνδυασμοί-που-θα-186864
©Giambattista Valli

Λίγα κομμάτια θεωρούνται τόσο ταυτισμένα με το καλοκαίρι όσο το λευκό τζιν παντελόνι, όπως και λίγοι συνδυασμοί λειτουργούν πάντα, όσο αυτοί με ένα λευκό τζιν. Ακόμα και αυτό το fashion  staple όμως,  έχει τα κομμάτια κλειδιά του με τα οποία αναδεικνύεται περισσότερο. Πρόκειται φυσικά για το ιδανικό καλοκαιρινό τοπ, που μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά στυλ.

Αφού λοιπόν ανακαλύψετε το ιδανικό λευκό τζιν για τη σιλουέτα σας, που μπορεί να είναι σε ίσια γραμμή, σε γραμμή καμπάνα, cropped ή και boyfriend, τότε μένει να βρείτε και αυτά τα τοπ με τα οποία θα κάνετε τους πιο fresh συνδυασμούς στην πόλη και τις διακοπές.

Από μονόχρωμα τοπ, βολάν, έθνικ μοτίβα, η Vogue μελέτησε τους συνδυασμούς από το street style με λευκά τζιν, που θα γίνουν η απαραίτητη πηγή έμπνευσης.

Λευκό τζιν και τοπ: Οι συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-1
©Dan Roberts

Λευκό τζιν και neutrals

Το λευκό και το nude δένουν άψογα χρωματικά και μας αρέσουν ειδικά το καλοκαίρι, αφού δημιουργούν μια αρμονία. Προσθέστε στο στυλ σας ένα καλοκαιρινό πλεκτό τοπ και ένα ασορτί cardigan, για τις πιο δροσερές ημέρες στο νησί.

Λευκό τζιν και τοπ: Οι συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-2
©Jonathan Daniel Pryce

Λευκό τζιν και tank top

Τα 90s έχουν επιστρέψει, άρα μαζί τους και τα tank tops. O συνδυασμός τζιν και tank top είναι τόσο κλασικός που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και πάντα θα προσαρμόζεται στα εκάστοτε trends. Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να αναδείξουν πραγματικά αυτό το στυλ.

Λευκό τζιν και τοπ: Οι συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-3
©Giambattista Valli

Λευκό τζιν και πουκάμισο με prints

Ένα λευκό τζιν είναι τόσο ουδέτερο, για να μπορείτε να χτίσετε ένα ολόκληρο στυλ γύρω από αυτό. Ο Giambattista Valli του έδωσε ένταση, συνδυάζοντάς το με πουκάμισο με έντονα φλοράλ μοτίβα και ξέρουμε ήδη πως αυτό το στυλ θα μας συνοδεύει μέχρι το φθινόπωρο.

Λευκό τζιν και τοπ: Οι συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-4
©Louis Vuitton

Λευκό τζιν και τοπ με βολάν

Ο οίκος Louis Vuitton συνδύασε ένα slouchy λευκό τζιν παντελόνι με παστέλ κίτρινο τοπ με βολάν στο λαιμό και φουσκωτά μανίκια. Άλλη μια περίπτωση που το τοπ έκανε τη διαφορά.

Λευκό τζιν και τοπ: Οι συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-5
©Sandra Semburg

Με λευκό πουκάμισο

Ένα μίνιμαλ λευκό πουκάμισο θεωρείται πάντα all time classic συνδυασμός με λευκό τζιν. Προτείνεται να έχετε loose γραμμή για ένα πιο χαλαρό στυλ, μπορείτε όμως να επιλέξετε και ένα πουκάμισο σε σκούρο χρώμα ή ένα overshirt αν αναζητάτε κάτι πιο edgy.

Λευκό τζιν και τοπ: Οι συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-6
©Sandra Semburg
Λευκό τζιν και τοπ: Οι συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-7
©Celine

Λευκό τζιν με αθλητικό τοπ

Ένας πιο risky αλλά και πολύ cool συνδυασμός, είναι αυτός που πρότεινε και ο οίκος Celine, με λευκό τζιν παντελόνι και sports bra, μαζί με leather jacket.

Διαβάστε επίσης | 9 τρόποι να συνδυάσετε το μαγιό σας με πουκάμισο

MHT