φορέματα-sneakers-10-συνδυασμοί-για-το-καλοκαί-186556
©Getty Images

Ο συνδυασμός φόρεμα και sneakers είναι πάντα κλασικός και πάντα επιτυχημένος, ανεξάρτητα από την εποχή. Γι’ αυτό ακόμα και το καλοκαίρι δεν σταματάμε να φοράμε τα sneakers μας, μαζί με τα αγαπημένα φορέματα της γκαρνταρόμπα μας. Ίσως θεωρείτε το δίδυμο φόρεμα και sneakers αρκετά basic. Όμως αυτό το στυλ δεν το συναντάμε μόνο στο street style, αλλά και στις προτάσεις των κορυφαίων οίκων, τόσο για το καλοκαίρι, όσο και για το φθινόπωρο που έρχεται, οπότε καταλαβαίνουμε πως αυτός ο συνδυασμός δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Πώς θα κάνετε όμως τους πιο επιτυχημένους καλοκαιρινούς συνδυασμούς με αυτά τα δύο κομμάτια; Το shirt dress και τα κλασικά λευκά sneakers είναι ένα στυλ που συναντάμε πολύ συχνά στο street style, ενώ τα bohemian dresses ταιριάζουν με τα Converse. Με sneakers συνδυάζουμε και τα μίνιμαλ slip φορέματα, ενώ για τα oversized με τα φουσκωτά μανίκια, επιλέγουμε dad sneakers για πιο edgy εμφανίσεις. Επειδή το καλοκαίρι θέλουμε να συνδυάζουμε άνεση και στυλ, προσθέτουμε σίγουρα τα sneakers μας στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Η Vogue επέλεξε street style συνδυασμούς και προτάσεις των οίκων, για να συνδυάσετε τα φορέματα του καλοκαιριού με sporty shoes.

Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-1
©Sandra Semburg
Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-2
©Sandra Semburg
Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-3
©Sandra Semburg
Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-4
©Getty Images
Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-5
©Sandra Semburg
Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-6
©Getty Images
Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-7
©Sandra Semburg
Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-8
©Getty Images
Φορέματα + sneakers: 10 συνδυασμοί για το καλοκαίρι-9
©Sandra Semburg

Διαβάστε επίσης | Κιμονό: Όλοι οι τρόποι να το φορέσετε το καλοκαίρι

MHT