οι-4-μεγαλύτερες-street-style-τάσεις-για-το-φθινόπ-187872
©Acielle/ Style du Monde

H τελευταία Couture Week στο Παρίσι δεν σήμανε μόνο την επιστροφή των φυσικών fashion shows, αλλά και του street style. Τα fashion girls φόρεσαν όλα τα νέα straples της γκαρνταρόμπας, υιοθέτησαν πρώτες όλες τις τάσεις και μας έδωσαν μια γεύση από τα πιο δυνατά trends που θα λατρέψουμε το φθινόπωρο και θα φορέσουμε περισσότερο.

Η Vogue συγκέντρωσε τα τέσσερα μεγαλύτερα street style trends που πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε για να οργανώσετε από τώρα τη γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου.

Οι 4 μεγαλύτερες street style τάσεις για το φθινόπωρο-1
©Acielle/ Style du Monde

Τα κρόσσια

Είναι αυτή η λεπτομέρεια που χαρίζει κίνηση σε μια εμφάνιση και πόντους θηλυκότητας. Το φθινόπωρο συναντάμε τα κρόσσια σε φορέματα, μίντι φούστες ακόμα και σε αξεσουάρ, κάνοντας την κάθε εμφάνιση πολύ πιο εντυπωσιακή, ακόμα και όταν συνδυάζονται με oversized ή menswear κομμάτια. Η τελευταία street style εμφάνιση της Bella Hadid με το φόρεμα με κρόσσια και τις ψηλές μπότες, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από τα στυλ του φθινοπώρου.

Οι 4 μεγαλύτερες street style τάσεις για το φθινόπωρο-2
©Acielle/ Style du Monde

Το leather τζάκετ

Το outerwear του φθινοπώρου είναι το δερμάτινο τζάκετ. Άλλωστε τις φθινοπωρινές βραδιές δεν χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω, αρκεί ένα φόρεμα, τα sneakers μας και ένα δερμάτινο τζάκετ. Το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά στυλ, από oversized, vintage μέχρι ένα μακρύ δερμάτινο πανωφόρι με goth αναφορές. Υπάρχει όμως και το δερμάτινο blazer που βλέπουμε πως γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ανάμεσα στις street stylers.

Οι 4 μεγαλύτερες street style τάσεις για το φθινόπωρο-3
©Acielle/ Style du Monde

To animal print

Μπορεί να συναντήσουμε τα animal prints σε ρούχα ή απλά σαν λεπτομέρεια σε αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση έχουν τη δυναμική για να κάνουν τη διαφορά σε μια εμφάνιση.

Οι 4 μεγαλύτερες street style τάσεις για το φθινόπωρο-4
©Acielle/ Style du Monde

Φόρμα και θηλυκό τοπ

Ένα στυλ που είδαμε στους δρόμους του Παρισιού στην τελευταία Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής, ήταν το αθλητικό oversized παντελόνι φόρμας, συνδυασμένο με κορσέ ή με βραδινά τοπ. Δύο τόσο διαφορετικά items λοιπόν που συνδυάζονται και δημιουργούν hot συνδυασμούς. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και ένα κατάλοιπο των Zoom calls στα οποία πολλές φορές φοράμε απλά πουκάμισο και φόρμα.

Διαβάστε επίσης | Μπότες: Αυτός είναι ο τοπ συνδυασμός για το φθινόπωρο

MHT