αντίο-dad-sandals-αυτό-είναι-το-νέο-trend-στα-παπούτσ-176733
©Sandra Semburg

H normcore αισθητική συνεχίζει να επηρεάζει τη μόδα και αυτό είναι κάτι που παρατηρούμε σε πολλά microtrends. Κομμάτια που κάποτε θα θεωρούνταν εντελώς συντηρητικά και εκτός μόδας, όπως το πλεκτό γιλέκο και τα fisherman σανδάλια, πλέον βλέπουμε πως γίνονται τάσεις και αποκτούν το δικό τους πιστό κοινό. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στο νέο shoe trend, τα fisherman sandals που αρχικά έχουν κάτι από gladiator shoes, αλλά χωρίς laces και ίχνη θηλυκών στοιχείων. Πιο πολύ θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με τα jelly σανδάλια της παραλίας που έχουμε ταυτίσει με την παιδική μας ηλικία. Τα fisherman sandals των brands The Row και Gabriela Hearst, είναι τα πιο δημοφιλή της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Πώς θα συνδυάσετε όμως αυτό το νέο στυλ στα παπούτσια; Αναζητήσαμε έμπνευση στις Instagrammers που έχουν ήδη υποκύψει στο shoe trend της άνοιξης 2021. Η TyLynn Nguyen τα συνδύασε με λευκό παντελόνι και καρό ζακέτα. Η Monikh Dale με ένα αέρινο λευκό μάξι φόρεμα, ενώ η Blanca Miro προτίμησε να τα συνδυάσει με κάλτσες. Διαπιστώνουμε λοιπόν πως τα flat fisherman σανδάλια μπορούν με ευκολία να προσαρμοστούν στο προσωπικό σας στυλ, είτε είναι πιο θηλυκό, είτε πιο ανδρόγυνο.

Τα fisherman sandals είναι comfy, γι’ αυτό και βρήκαν εύκολα τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα, αλλά και luxurious, χάρη σε αυτή την ιδιαίτερη τεχνική που χρησιμοποιείται στο πλεκτό δέρμα και θα τα βρείτε στα basic χρώματα της άνοιξης 2021.

Αντίο dad sandals,  αυτό είναι το νέο trend στα παπούτσια-1
©TyLynn Nguyen/ Instagram
Αντίο dad sandals,  αυτό είναι το νέο trend στα παπούτσια-2
©Monikh Dale/Instagram
Αντίο dad sandals,  αυτό είναι το νέο trend στα παπούτσια-3
©Blanca Miro/Instagram

Shop Now: Τα fisherman σανδάλια για την άνοιξη 2021

Αντίο dad sandals,  αυτό είναι το νέο trend στα παπούτσια-4
©Gabriela Hearst

Fisherman σανδάλια, Gabriela Hearst | Shop Now

Αντίο dad sandals,  αυτό είναι το νέο trend στα παπούτσια-5
©The Row

Fisherman σανδάλια, The Row | Shop Now

Αντίο dad sandals,  αυτό είναι το νέο trend στα παπούτσια-6
©Zara

Fisherman σανδάλια, Zara | Shop Now

Αντίο dad sandals,  αυτό είναι το νέο trend στα παπούτσια-7
©Church’s

Fisherman σανδάλια, Chruch’s | Shop Now

Διαβάστε επίσης | 10 μαύρα φορέματα για την πρώτη βραδινή έξοδο

MHT