η-rock-goddess-συλλογή-του-saint-laurent-για-το-φθινόπωρο-2021-176818
©Saint Laurent

Τόσο το location το οποίο επέλεξε ο Anthony Vaccarello για να παρουσιάσει την συλλογή Saint Laurent Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, όσο και η ίδια η κολεξιόν, άφησαν το κοινό της μόδας speechless. O Anthony Vaccarello μας μετέφερε σε ένα σκηνικό με πετρώματα, βράχους και ορμητικά κύματα, μια παραλία που λάμπει σαν διαμάντι κάτω από το φως της νύχτας και τα πιο rock chic looks ανάμεσα.

“Καθώς σκεφτόμουν αυτή την συλλογή, είχα αυτό το σκηνικό στο μυαλό μου, σαν σκηνοθέτης ταινίας. Είναι η ιδέα ενός κοριτσιού σε ένα τοπίο όπου δεν ταιριάζει. ‘Ηθελα ένα χειμερινό location, που θα αναδεικνύει πόσο ισχυρή είναι η φύση και πόσο μικροί είμαστε δίπλα της. Πόσο εφήμεροι είμαστε. Δεν είναι ένα μέρος στο οποίο κάποιος θα παέι για σκι, αλλά ο Saint Laurent πρέπει να κάνει κάτι που μοιάζει με όνειρο”, δήλωσε ο Anthony Vaccarello.

Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-1
©Saint Laurent

Τι κάνει όμως αυτή η γυναίκα σε αυτό το moody τοπίο με το γκρίζο ουρανό; Η ερώτηση μένει αναπάντητη, μας αρκούν όμως τα look του οίκου Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021. Κάθε σεζόν ο Vaccarello ανατρέχει στο πλούσιο αρχείο του Yves Saint Laurent για να αντλήσει έμπνευση. Αυτή τη φορά εστιάζει στα κλασικά elegant mid 60s ταγιέρ του Yves Saint Laurent, προσθέτοντας τον απαραίτητο cool παράγοντα. “Είναι το στυλ των 60s με τα χρώματα των 80s”, περιγράφει ο δημιουργός που ένωσε αυτές τις δύο τόσο διαφορετικές δεκαετίες με tweed suits συνδυασμένα με μεταλλιζέ bodies. Οι φούστες αποκτούν σούπερ μίνι μήκος, χρώματα όπως το blue cobalt, το βιολετί, το χρυσό, πρωταγωνιστούν, ενώ τα λουκ πλαισιώνονται από εντυπωσιακά κοσμήματα όπως τσόκερ, βραχιόλια με στρας, μακριά chandelier σκουλαρίκια. Highlight φυσικά οι αγαπημένες ultra-long μπότες του Anthony Vaccarello.

Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-2
©Saint Laurent
Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-3
©Saint Laurent
Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-4
©Saint Laurent
Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-5
©Saint Laurent
Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-6
©Saint Laurent
Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-7
©Saint Laurent
Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-8
©Saint Laurent
Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-9
©Saint Laurent
Η rock Goddess συλλογή του Saint Laurent για το Φθινόπωρο 2021-10
©Saint Laurent

Διαβάστε επίσης | Gucci Aria: Ο οίκος Gucci γιορτάζει 100 χρόνια επαναπροσδιορίζοντας iconic looks του Balenciaga

MHT