αντίο-δερμάτινο-τζάκετ-αυτό-είναι-το-ν-256712
©Getty Images

Η Kendall Jenner έχει ένα στόχο για το 2023, να συνεχίσει να μας εμπνέει με τα looks της. Φυσικά τα καταφέρνει καθώς ήδη τις πρώτες ημέρες της χρονιάς έχει καταφέρει να δημιουργήσει υπέροχες εμφανίσεις, τις οποίες χωρίς αμφιβολία θα αντιγράψουμε non stop τους μήνες που ακολουθούν.

Η τελευταία της εμφάνιση αποτελείται από βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Ο πρωταγωνιστής του στυλ της; Ένα bold biker τζάκετ σε μαύρο και κίτρινο, το οποίο συνδύασε με ένα σκούρο straight leg τζιν παντελόνι, ένα λευκό cropped T-shirt, ίσια μποτάκια και μια shoulder bag.

Δεν αποτελεί έκπληξη που η Kendall Jenner υπέκυψε στο motomami style, ένα από τα πιο δημοφιλή trends του 2022. Η δύναμη του motomami look οφείλεται σε ένα βαθμό και στη Rosalía που υιοθέτησε αυτή την τάση από τις πρώτες, ενώ ακολούθησαν και celebrities όπως οι Kylie Jenner, Hailey Bieber και Kim Kardashian. Ανυπομονούμε να προσθέσουμε αυτό το κομμάτι και στη δική μας συλλογή.

Το 2023 είναι η στιγμή που θα πούμε αντίο στο δερμάτινο τζάκετ και θα υιοθετήσουμε μια motomami αισθητική. Τα συγκεκριμένα τζάκετ τα συναντάμε ιδιαίτερα σε κόκκινο και κίτρινο χρώμα και είναι το must-have piece της σεζόν.

Διαβάστε επίσης | Εκπτώσεις 2023: 10 κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε τώρα

MHT