οι-τσάντες-που-κράτησαν-οι-celebrities-φέτος-255976
©Rosie HW/Instagram

Οι τσάντες είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας που δίνει στην εμφάνιση μας μια νότα της προσωπικότητάς μας. Εκτός από τα iconic κλασικά αξεσουάρ όπως η εμβληματική Birkin του Hermés ή η 2,55 της Chanel που είναι πάντα στο προσκήνιο, φέτος είδαμε και κάποιες νέες τάσεις να κυριαρχούν στο street style και την γκαρνταρόμπα των μεγαλύτερων celebrities. Η Kendall Jenner, η Kaia Gerber, η Miley Cyrus και η Bella Hadid, είναι μερικές από τις fashionistas που έχουν αποδειχθεί αληθινές fans των πιο updated it-bags αυτή τη στιγμή και ακολουθούν πάντα πιστά τις τάσεις.

Από τον επανασχεδιασμό της εμβληματικής Fendi Baquette (η αγαπημένη της Carrie Bradshaw στο Sex and the City), την fashion εμμονή με την Jodie του Bottega Venetta, μέχρι το ευέλικτο symbole της Prada και τη Bambino του Jaquemus.

Η Vogue συγκέντρωσε τα πιο hot σχέδια για να αντλήσετε έμπνευση από τις αγαπημένες τσάντες των fashion insiders για τις επόμενες αγορές σας.

Coperni Swipe bag

Ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της χρονιάς όσον αφορά τις τσάντες ήταν η ‘swipe’ από Coperni σε όλες τις εκδοχές της (μίνι, τζιν, ring), και την έχουν ερωτευτεί celebrities όπως η Kylie Jenner.

Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος-1
©Coperni

Τσάντα,Coperni

Jodie bag Bottega Veneta

Αυτή η τσάντα Bottega Veneta, πλέον θεωρείται iconic κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία fashion γκαρνταρόμπα. Φέτος έγινε το must have αυτής της σεζόν και είναι η απόλυτη it-bag που θα συνοδεύσει όλα σας τα look με αέρα κομψότητας.

Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος-2
©Bottega Veneta

Τσάντα,Bottega Veneta

Le Bambino Jaquemus

H shoulder bag Le Bambino από τον Jaquemus, είναι ένα ακόμη αγαπημένο σχέδιο που αγαπούν οι celebrities, είναι διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις και οποιαδήποτε επιλογή της θεωρείται must, καθώς είναι μια everyday bag που χαρακτηρίζεται απο ευελιξία και πρακτικότητα.

Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος-3
©Jaquemus

Τσάντα,Jaquemus

Celine mini 16 bag

H μίνι bag 16 από Celine χαρακτηρίζεται για την ευελιξία της όταν τη φοράτε, αφού ανάλογα με την περίσταση, μπορείτε να την κρατήσετε στο χέρι, στον ώμο ή και χιαστί. Είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις νέες εμμονές των fashion insiders όπως η Kaia Gerber.

Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος-4
©Celne

Τσάντα,Celine

Louis Vuitton Epi Twist

H crossbody bag Épi Twis από Louis Vuitton, με λουράκι με αλυσίδα, είναι ένα από τα initial σχέδια του brand και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των street stylers και η τσάντα που δεν αποχωρίζονται από τα καθημερινά τους outfits. Metallic, χρωματιστό, κλασικό μαύρο ή με σχέδια, οι επιλογές είναι πολλές.

Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος-5
©Louis Vuitton

Τσάντα,Louis Vuitton

Loewe puzzle hobo bag

Αυτή η τσάντα, είναι το πρώτο μοντέλο που δημιούργησε ο Jonathan Anderson για την Loewe και αυτή τη στιγμή συνεχίζει να είναι από τις πιο δημοφιλείς it-bags στο street style.

Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος-6
©Loewe

Τσάντα,Loewe

Diesel 1DR bag

Η τσάντα 1DR της Diesel με το magnetic κλείσιμο είναι μια από τις big τάσεις φέτος. Από την Kylie Jenner μέχρι την Julia Fox, τη Miley Cyrus και τη Megan Tee Stallion, αυτό το αξεσουάρ είναι ένα πραγματικό must-have με αέρα celebrity.

Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος-7
©Diesel

Τσάντα,Diesel

Διαβάστε επίσης | Τα 18 fashion items που καθόρισαν το 2022 

MHT