αυτή-είναι-η-πρώτη-jacquemus-τσάντα-που-απέκτη-153763
©pixelformula

Celebrities: Μπορεί το διάσημο μοντέλο να έχει αφήσει για λίγο τα social media από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο την κορούλα της με τον Zayn Malik, αλλά ευτυχώς βρήκε λίγο χρόνο για να δείξει στο Instagram το πρώτο δωράκι που της έστειλε ο καλός της φίλος, Simon Porte Jacquemus.

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής δώρισε το μοντέλο Le Chiquito, τη πιο μικροσκοπική τσάντα της συλλογής του, σε λευκό χρώμα, στη νεογέννητη κόρη της Gigi και του Zayn, μαζί με ένα χνουδωτό φορμάκι σε μπεζ χρώμα. Και ενώ για εμάς μια τέτοια τσάντα θα ήταν τέλεια μόνο για ομορφιά, για το μωρό θα είναι ό,τι πρέπει, καθώς όλα τα απαραίτητα θα βρίσκονται στη τσάντα της μαμάς του.

Αυτή είναι η πρώτη Jacquemus τσάντα που απέκτησε η κορούλα της Gigi Hadid-1
©@gigihadid

Το συγκεκριμένο μοντέλο τσάντας, αν και δεν ποντάρει στη λειτουργικότητα, έχει πραγματικά ξεχωρίσει, αποκτώντας cult status και έχει γίνει sold out αρκετές φορές, με μεγαλύτερες εκδοχές του, που χωρούν κάτι παραπάνω από μια πιστωτική και μερικά ψηλά, να αποτελούν must-have για τους stylers.

Η Gigi ευχαρίστησε και δημόσια τον Simon για την ευγενική του κίνηση και μοιράστηκε στο προφίλ της μερικά από τα δώρα που έχουν στείλει φίλοι και συγγενείς στην κόρη της – της οποίας το όνομα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Διαβάστε επίσης | Baby Boom: Gigi Hadid και Zayn Malik καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους

MHT