αυτό-είναι-το-french-girl-staple-που-δεν-αποχωρίζεται-173046
©@stylememaeve

«Φοράω πολλά blazers. Θεωρώ πως είναι essential κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου και πολύ καλό staple για όλες τις γυναίκες», είπε η Hailey Bieber στο βίντεο “7 Days, 7 Looks” που γύρισε σε συνεργασία με την αμερικανική Vogue, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία της στα oversized σακάκια. Μέσα στο 2021, το νεαρό μοντέλο έχει απαθανατιστεί σε 15 διαφορετικές φωτογραφίες όπου φοράει blazers – γεγονός που σημαίνει ότι φοράει περισσότερα από ένα την εβδομάδα.

Αυτό είναι το french-girl staple που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber-1
©@stylememaeve
Αυτό είναι το french-girl staple που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber-2
©@stylememaeve

Τα περισσότερα είναι σκουρόχρωμα ή μαύρα, ενώ το κίτρινο και το μπλε ηλεκτρίκ είναι επίσης δυνατές επιλογές για τη Hailey. Τι τι κάνει όμως να ξεχωρίζουν; Οι XXL ώμοι! Οι μοντέρνες βάτες είναι αγαπημένο χαρακτηριστικό του στιλ της Hailey, και έχοντας μια εξέχουσα θέση στη γκαρνταρόμπα της, με τη στιλίστρια της, Maeve Reilly, να καταφέρνει πάντοτε την τέλεια ισορροπία στους όγκους των look της.

Αυτό είναι το french-girl staple που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber-3
©@stylememaeve
Αυτό είναι το french-girl staple που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber-4
©@stylememaeve

Από ψηλόμεσα παντελόνια συνδυασμένα με φαρδιά T-shirt, σε εφαρμοστά ζιβάγκο και total tailored outfit, η Hailey έχει βρει τον τρόπο να φοράει blazers από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τα κάνει να δείχνουν τόσο cool, όσο στις Παριζιάνες. Φυσικά, δεν είναι το μόνο σούπερ μόντελ που έχει εμμονή με το συγκεκριμένο κομμάτι, επομένως ετοιμαστείτε να προμηθευτείτε ένα καθώς η έμπνευση θα είναι μεγάλη.

Αυτό είναι το french-girl staple που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber-5
©@stylememaeve

Διαβάστε επίσης | New week, new us: 10 ανοιξιάτικες αγορές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση