Getty Images
Getty Images
Getty Images

H στιλιστική επιλογή της Chrissy Teigen δεν είναι απλά ένα fashion statement

Έκλεψε τις εντυπώσεις η 33χρονη ηθοποιός Chrissy Teigen κατά την διάρκεια της βόλτας της με την 3χρονη κόρη της. Η ίδια, μιλώντας για το νέο της ρόλο ως μαμά, περνάει ακόμα ένα μήνυμα για το body positivity.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Chrissy Teigen να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την κόρη της Luna, σε κεντρικό πάρκο της Νέας Υόρκης.

Για την απογευματινή της έξοδό, η Chrissy επέλεξε ένα ασύμμετρο hot pink φόρεμά, με έντονο σχίσιμο που αποκάλυπτε τα γυμνασμένα της πόδια και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με sexy ψηλά τακούνια. Φορώντας ένα λεπτό πανωφόρι στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα της, η κομψή παρουσιάστρια δημιούργησε μια σύγχρονη εικόνα με έμφαση στη μονοχρωμία και ολοκλήρωσε το σύνολο της με μια sleek αλογοουρά που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της.

Το δυναμικό split dress που επέλεξε η Chrissy για αυτή την εμφάνιση με την κόρη της, φανερώνει την μεγάλη αυτοπεποίθησή της για την εικόνα του σώματός της, καθώς λίγους μήνες πριν έφερε στον κόσμο το δεύτερο της παιδί.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, έχει καταφέρει να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την εικόνα του σώματός της και έχει επιτύχει την πλήρη συμφιλίωση με τη σιλουέτα της, καθώς χάρη σε αυτήν έχει αποκτήσει δύο υγιή παιδιά. Με τη γέννηση του 11 μηνών παιδιού της, Miles, η Chrissy παραδέχεται ότι το σώμα της έχει αλλάξει αρκετά. «Αυτό που πρέπει να αρχίσω να συνηθίζω και να έχω στο μυαλό μου, είναι ότι δε χρειάζεται να είμαι πια μοντέλο για μαγιό» αναφέρει χαρακτηριστικά στη Vogue. Kαι προσθέτει «Τώρα είμαι μητέρα, μαγειρεύω και έχω την ευκαιρία να συναντώ υπέροχους ανθρώπους. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη μετάβαση. Και κάτι ακόμα, για να σημειωθεί στα πρακτικά: Η ευτυχία είναι πάντα με το μέρος μου».Διαβάστε περισσότερα στη Vogue.com

Scroll to Top