Getty Images
Getty Images
Getty Images

Οι στιλιστικές επιλογές της βασιλικής οικογένειας στο Royal Ascot 2019

Δημιουργίες σε τόνους του ανοιχτού μπλε, ροδακινί και ιβουάρ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο ιπποδρόμιο του Ascot στην Αγγλία.

H Kate Middleton ξεχώρισε ανάμεσα στις εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας, χάρη στο εντυπωσιακό μπλε φόρεμα της. Η βασίλισσα Máxima της Ολλανδίας τράβηξε, επίσης, τα βλέμματα με τo φλοράλ headpiece που επέλεξε, μαζί με το κομψό φόρεμα της σε ίδιους τόνους.

 


Η βασίλισσα Máxima που εντυπωσίασε με την επιλογή του καπέλου της
©Getty Images

Οι Βασιλικές Ιπποδρομίες του Άσκοτ είναι ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα στη Μεγάλη Βρετανία και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση. Διαρκεί πέντε ημέρες και την τρίτη ημέρα διεξάγεται η μεγαλύτερη κούρσα (featured race), το γνωστό Gold Cup, ενώ περισσότεροι από 300 χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο τη διοργάνωση.

 


Η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ ξεχωρίζει με την επιλογή του ανοιχτού μπλε χρώματος
©Getty Images

Από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας στην εκδήλωση βρέθηκαν η Kate Middleton, o σύζυγός της πρίγκιπας Williams, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Charles, η δούκισσα του Cornwall,  η πριγκίπισσα Eugene, καθώς και η πριγκίπισσα Beatrice. Σύμφωνα με τα στοιχεία του CNN, η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί τα τελευταία 64 χρόνια το Royal Ascot και φροντίζει κάθε χρόνο να μην χάνει καμία από τις ημέρες των αγώνων.

 


Ο Mike Tindall και η Princess Anne την πρώτη μέρα του Royal Ascot
©Getty Images

Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών καταφτάνουν με άμαξες. Το ντύσιμό τους είναι αυστηρό και δεν επιτρέπεται να ξεφεύγει από τις οδηγίες που αφορούν το dress code για επίσημες εμφανίσεις. Το μπλε χρώμα κυριαρχούσε στις εμφανίσεις των γυναικών. Συγκεκριμένα η Kate Middleton ξεχώρισε επιλέγοντας ένα γαλάζιο φόρεμα με υπογραφή του σχεδιαστή Elie Saab. Η βασίλισσα Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Beatrice, αλλά και η εγγονή της βασίλισσας, επέλεξαν και αυτές δημιουργίες σε μπλε αποχρώσεις.

 


Η Lady Kitty Spencer την πρώτη ημέρα Royal Ascot
©Getty Images

Η πριγκίπισσα Eugenie μαζί με την πριγκίπισσα Beatrice καταφτάνουν στο Ascot
©Getty Images

O πρίγκιπας Edward και η Sophie, Κόμισσα του Wessex
©Getty Images

Ο πρίγκιπας Charles και η δούκισσα του Cornwall, Camilla
©Getty Images

 

Read more at Vogue.com.au

Scroll to Top