Juny Breeze/Instagram
Juny Breeze/Instagram
Juny Breeze/Instagram

Clogs: Τα 70s παπούτσια επιστρέφουν ανανεωμένα

Έχοντας την έγκριση των Louis Vuitton, Celine και Hermès, τα clogs προορίζονται να γίνουν το παπούτσι της σεζόν. Θα τα τολμήσετε;

Για την επιστροφή των 70s και τα ρετρό vibes που «ντύνουν» αυτή την άνοιξη έχουμε ήδη μιλήσει αρκετά, αλλά αυτή τη φορά επανερχόμαστε με μια πρόταση που θα ιντριγκάρει ιδιαίτερα τις γυναίκες που δεν διστάζουν να τολμήσουν. Ο λόγος για τα clogs, τα νέα σαμπό που έχουν μπει στις ζωές μας τις τελευταίες σεζόν και ανεβαίνουν δυναμικά χρόνο με το χρόνο, εξελισσόμενα από brands και οίκους σε πολλές παραλλαγές.

View this post on Instagram

A post shared by miista (@miista)

Με χαρακτηριστικά στοιχεία το ξύλο και τις μεταλλικές ή χρυσές λεπτομέρειες, τα clogs προορίζονται να γίνουν το παπούτσι της σεζόν έχοντας την έγκριση των Louis Vuitton, Celine και Hermès. Ιδανικά για τις πρώτες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βόλτες στον μεταβατικό καιρό, συνδυάζονται με σορτς και μίντι φορέματα, ενώ για τις πιο τολμηρές ακόμη και με πλεκτές κάλτσες, ακριβώς όπως τα φορούν οι Camille Charrière και Blanca Miro.

Με φαντασία και πολλή διάθεση για πειραματισμό θα κάνετε άψογους καλοκαιρινούς συνδυασμούς αν εμπιστευτείτε τα clogs και εμείς βρήκαμε τα 5 ζευγάρια που αξίζει να επενδύσετε:


©Louis Vuitton

Mules clogs, Louis Vuitton


©Celine

Clogs Les Bois, Celine


©Ancient Greek Sandals

Δερμάτινα clog mules, Ancient Greek Sandals


©Re/Done

Καστόρινα clogs, Re/Done


©Zara

Σαμπό από δέρμα με αγκράφες, Zara

Διαβάστε επίσης | Beach Bags: Επιστρέφουν από τώρα και συνδυάζονται με τα πάντα

Scroll to Top