δερμάτινο-jacket-6-updated-συνδυασμοί-για-το-χειμώ-260280
©Acielle/Style du Monde

Καθώς η Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουμε την ευκαιρία να αντλήσουμε έμπνευση για refresh στο καθημερινό styling. Τα Scandi girls γνωρίζουν σίγουρα πώς να αντιμετωπίζουν τις χαμηλές θερμοκρασίες με μοναδικό στυλ, οπότε οι εμφανίσεις τους είναι πάντα αντικείμενο μελέτης για το χειμώνα.

Το street style της Κοπεγχάγης αυτή τη στιγμή δείχνει μια προτίμηση στο δερμάτινο τζάκετ. Πώς μπορούμε να το συνδυάσουμε σωστά το χειμώνα ακολουθώντας τα latest trends της μόδας; Ποια γραμμή επιλέγουν τώρα τα fashion girls και πώς θα φορέσουμε το leather πανωφόρι day to night;

Ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue. 

Δερμάτινο jacket: 6 updated συνδυασμοί για το χειμώνα-1
©Acielle/Style du Monde

Τα vintage inspired δερμάτινα τζάκετ είναι η μεγαλύτερη τάση τώρα, που βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα των fashion girls. Αν σκέφτεστε να φορέσετε leather jacket μια βροχερή ημέρα, συνδυάστε το με rain boots και ψηλές μάλλινες κάλτσες που προστατεύουν από το κρύο.

Δερμάτινο jacket: 6 updated συνδυασμοί για το χειμώνα-2
©Acielle/Style du Monde

Υιοθετήστε την motomami αισθητική της σεζόν με ένα motorcycle δερμάτινο τζάκετ. Το layering είναι το τρικ για να το φορέσετε και μια κρύα ημέρα. Θα χρειαστείτε ένα πιο λεπτό πανωφόρι από μέσα, όπως ένα parka ή ένα μάλλινο overshirt.

Δερμάτινο jacket: 6 updated συνδυασμοί για το χειμώνα-3
©George Angelis/Shot by Gio

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα δερμάτινο τζάκετ τώρα, επιλέξτε ένα oversized και αρκετά μακρύ.

Δερμάτινο jacket: 6 updated συνδυασμοί για το χειμώνα-4
©Acielle/Style du Monde

Φυσικά δεν υπάρχει μόνο το μαύρο δερμάτινο τζάκετ. Το coolest πανωφόρι της σεζόν είναι το oversized καφέ με το used εφέ. Φορέστε το οανω από ένα ζεστό hoodie, μαζί με leggings.

Δερμάτινο jacket: 6 updated συνδυασμοί για το χειμώνα-5
©Acielle/Style du Monde

Το δερμάτινο παλτό αποτελεί μια ακόμα επιλογή για να υιοθετήσετε το leather trend. Είναι κομψό αλλά και edgy, κατάλληλο για κάθε περίσταση. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ζεστά μάλλινα items όπως ένα πλεκτό φόρεμα.

Δερμάτινο jacket: 6 updated συνδυασμοί για το χειμώνα-6
©Acielle/Style du Monde

Leather jacket με επένδυση από μέσα για ακόμα μεγαλύτερη προστασία από το κρύο. Φορέστε το με ένα faux fur καπέλο αντί για σκούφο, ακολουθώντας τα πιο stylish Scandi girls.

Δερμάτινο jacket: 6 updated συνδυασμοί για το χειμώνα-7
©Acielle/Style du Monde

Μια ακόμα ιδέα είναι να φορέσετε το δερμάτινο τζάκετ μέσα από ένα bomber πανωφόρι.

Διαβάστε επίσης | Φορέματα: Τα 5 essentials από τις SS23 τάσεις

MHT