είναι-το-καφέ-το-νέο-μαύρο-190437
©Sandra Semburg

Αυτό το φθινόπωρο πείτε αντίο στο total black. Οι earthy τόνοι και ειδικά το καφέ κάνουν take over στην γκαρνταρόμπα μας, το street style και το γραφείο. Το καφέ όπως και το μαύρο ή το γκρι, είναι από αυτά τα σκούρα χρώματα που έχουμε ταυτίσει με το χειμώνα. Ωστόσο το γεγονός πως τις τελευταίες σεζόν τα ψυχρά χρώματα είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι και ο λόγος που τώρα κάνει τόσο δυναμική επιστροφή.

Το καφέ εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, από το sand και το ταμπά ή κανέλας, μέχρι το βαθύ σοκολατί, κρατάμε όμως το σκούρο καφέ ως το πιο δυνατό trend. Οι street stylers μας αποδεικνύουν πώς να κάνουμε ένα mix με γήινους τόνους για ένα tonal look, όμως το καφέ είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί και με μαύρο (οι απαγορεύσεις άλλωστε έχουν καταργηθεί), με κόκκινο, ροζ ή και πράσινο.

Οι γήινοι τόνοι αποπνέουν μια ηρεμία που τόσο έχουμε ανάγκη μετά την δύσκολη περσινή χρονιά και οι σχεδιαστές το αναγνωρίζουν. Τις τελευταίες σεζόν είδαμε το millennial pink και το φωτεινό κίτρινο ή τα παστέλ να κυριαρχούν στο street style. Τώρα όμως οι earthy tones ετοιμάζονται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο στυλ μας. Οίκοι όπως Fendi, Jacquemus, Max Mara, Chloé, πρότειναν το καφέ ως το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο και ήδη το βλέπουμε παντού, σε σατέν slip dresses, curtain πλεκτά cardigans, τσάντες, ψηλές μπότες, δερμάτινα items, κοστούμια και φυσικά σε εντυπωσιακά πανωφόρια.

Προς το παρόν αντλούμε έμπνευση για συνδυασμούς από το street style και κρατάμε σημειώσεις για shopping σε brown αποχρώσεις.

Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-1
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-2
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-3
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-4
©Getty Images
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-5
©Soren Jepsen/The Locals
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-6
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-7
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-8
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-9
©Getty Images
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-10
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-11
©Getty Images
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-12
©Jonathan Daniel Pryce
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-13
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-14
©Getty Images
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-15
©Sandra Semburg
Είναι το καφέ το νέο μαύρο;-16
©Sandra Semburg

Διαβάστε επίσης | Τα 10 sneakers που είναι τάση το φθινόπωρο 

MHT