λευκό-πουκάμισο-10-ιδέες-για-να-το-ανανε-190358
©George Angelis/ Shot by Gio

Το λευκό πουκάμισο, όπως και πολλά ακόμα fashion essentials που περιλαμβάνει κάθε γκαρνταρόμπα, είναι αυτό το item που μπορεί να μας σώσει κάθε στιγμή, όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Πολλές φορές το ταυτίζουμε με πιο αυστηρά ή ίσως και λίγο βαρετά outfits, όμως το λευκό πουκάμισο έχει πραγματικά τη δυνατότητα να μεταμορφώσει μια εμφάνιση, αρκεί να κάνουμε τους σωστούς συνδυασμούς.

Το φθινόπωρο είναι εδώ και εμείς έχουμε διάθεση για πειραματισμούς και νέα ξεκινήματα. Αλλάζουμε ακόμα και τα πιο κλασικά όπως το λευκό πουκάμισο, που έχει αποδείξει πως μπορεί να ενταχθεί με ευκολία σε κάθε εμφάνιση. Το συνδυάζουμε με σπορ, casual αλλά και office κομμάτια, ανάλογα με το στυλ που θέλουμε να πετύχουμε κάθε φορά. Μέσα από suits ή και με φόρμες, με χρωματιστά τζάκετ, τζιν παντελόνια και μέσα σε black & white outfits.

Το φοράμε με πλεκτά γιλέκα, κομμάτι-κλειδί του φθινοπώρου ή και μαζί με στράπλες φορέματα, ώστε να συνεχίσουμε να φοράμε τα summer dresses και το φθινόπωρο, ενώ μπορεί να δώσει πιο πρωινή διάθεση ακόμα και σε μια φούστα με παγιέτες. Η αέρινη πλισέ φούστα είναι ένα ακόμα ιδανικό item για να φορέσετε το λευκό πουκάμισο στην πόλη. Προς το παρόν όμως αρκεί απλά ένα biker shorts ή μια βερμούδα και το white shirt μας, για ανεπιτήδευτα looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν πραγματικά αμέτρητοι τρόποι να φορέσουμε ένα λευκό πουκάμισο.

Η Vogue συγκέντρωσε εμφανίσεις-έμπνευση, για τις ημέρες που έχετε ανάγκη από ένα boost στο στυλ σας.

Λευκό πουκάμισο: 10 ιδέες για να το ανανεώσετε τώρα-1
©George Angelis/ Shot by Gio
Λευκό πουκάμισο: 10 ιδέες για να το ανανεώσετε τώρα-2
©George Angelis/ Shot by Gio
Λευκό πουκάμισο: 10 ιδέες για να το ανανεώσετε τώρα-3
©George Angelis/ Shot by Gio
Λευκό πουκάμισο: 10 ιδέες για να το ανανεώσετε τώρα-4
©George Angelis/ Shot by Gio
Λευκό πουκάμισο: 10 ιδέες για να το ανανεώσετε τώρα-5
©George Angelis/ Shot by Gio
Λευκό πουκάμισο: 10 ιδέες για να το ανανεώσετε τώρα-6
©George Angelis/ Shot by Gio
Λευκό πουκάμισο: 10 ιδέες για να το ανανεώσετε τώρα-7
©George Angelis/ Shot by Gio