ένας-street-style-οδηγός-με-τα-πιο-hot-αξεσουάρ-της-σ-197382
©Acielle / StyleDuMonde

Το street style το αγαπάμε ιδιαίτερα καθώς είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δούμε πώς οι τάσεις περνούν από την πασαρέλα στον δρόμο – στην κυριολεξία. Οι experts του στιλ συνθέτουν σύνολα τα οποία πρέπει να είναι τόσο στιλάτα, όσο και λειτουργικά για την καθημερινότητα, και έτσι η προσοχή στο street style δεν στρέφεται μόνο στο statement αλλά και στην άνεση. Αυτός είναι και ο λόγος που το εμπιστευόμαστε τόσο πολύ όταν πρόκειται να εμπνευστούμε τα δικά μας επιτυχημένα look. Και φυσικά, όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, πάντοτε ξεχωρίζουμε κάτι, από shoe trends, μέχρι μοναδικά αξεσουάρ, που αναμένεται να κάνουν buzz.

Και μιλώντας για αξεσουάρ, ακόμη και οι πιο μινιμαλιστές ξέρουν πως αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά σε ένα outfit. Mε άλλα λόγια, αποτελούν τις λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση και θα την κάνουν να ξεχωρίσει, ακόμη και αν βασίζεται σε κομμάτια που έχετε φορέσει ξανά και ξανά. Πάρτε για παράδειγμα, τα ψηλά γάντια. Ο οίκος Prada τα έφερε και πάλι στο προσκήνιο φέτος, επανασυστήνοντας μας ένα old Ηοllywood αξεσουάρ μέσα σε απολύτως μοντέρνα look. Με puffy μπουφάν, φορέματα και printed top, τα γάντια είναι αναμφίβολα ένα statement accessory που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ταυτόχρονα, τα γάντια δεν είναι τα μόνα που ξεχωρίσαμε στις προτάσεις των stylers, οι οποίοι πρόσθεσαν edge και χαρακτήρα στο ντύσιμό τους και με γυαλιά ηλίου. Κυρίως τετράγωνα και σχετικά μικρά σε μέγεθος, τα γυαλιά ηλίου που είδαμε στο πρόσφατο street style μόνο αδιάφορα δεν ήταν. Αντιθέτως, συνδύασαν πρακτικότητα με στιλ, και μας υπενθύμισαν πως δεν είναι must μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα. Κάτι ακόμη που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, ήταν φυσικά οι τσάντες, οι οποίες δεν ήταν κλασικές και μαύρες, αλλά μικρές, σε ιδιαίτερα σχήματα και έντονα, ζωηρά χρώματα – αποδεικνύοντας πως ο πιο εύκολος τρόπος να φωτίσεις ένα «μουντό» φθινοπωρινό σύνολο είναι με μια statement bag.

Παρακάτω, δείτε αναλυτικά όλα τα αξεσουάρ που μας κέρδισαν, μαζί με τους τρόπους που φορέθηκαν από τους experts:

Colorful bags

Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-1
©Acielle / StyleDuMonde
Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-2
©Acielle / StyleDuMonde
Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-3
©Acielle / StyleDuMonde

Sunglasses

Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-4
©Acielle / StyleDuMonde
Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-5
©Acielle / StyleDuMonde

Headpieces

Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-6
©Acielle / StyleDuMonde
Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-7
©Acielle / StyleDuMonde

High Boots

Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-8
©Acielle / StyleDuMonde
Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-9
©Acielle / StyleDuMonde
Ένας street style οδηγός με τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν-10
©Acielle / StyleDuMonde

Διαβάστε επίσης | French chic: Τα αξεσουάρ για να το πετύχετε

MHT