εντονοι-ώμοι-θα-υιοθετήσετε-την-τάση-175370
©pixelformula

Την περασμένη άνοιξη τα T-shirts με έντονους ώμους ήταν μια από τις πιο διαδεδομένες τάσεις του street style, αναβαθμίζοντας όλα τα casual looks. Φέτος βλέπουμε τα shoulder pads και σε πουκάμισα, θηλυκά τοπ, αλλά και σακάκια, οπότε αυτή η λεπτομέρεια στο στυλ μας ήρθε για να μείνει.

Ο οίκος Balmain για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 πρόσθεσε έντονους ώμους σχεδόν σε κάθε λουκ του catwalk, από σακάκια και cropped tops σε τολμηρά χρώματα, μέχρι βραδινά φορέματα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως πρόκειται για μια viral τάση.

‘Εντονοι ώμοι: Θα υιοθετήσετε την τάση της άνοιξης;-1
©Balmain

Το dress code της επιστροφής στην κανονικότητα εξελίσσεται σε ένα fun παιχνίδι, αφού όλες μας νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να πειραματιστούμε με το στυλ μας και να έρθουμε σε επαφή με μια πιο τολμηρή πλευρά του εαυτού μας. Γι’ αυτό ακόμα και τα basics όπως ένα απλό T-shirt, αναβαθμίζονται για να αλλάξουν το καθημερινό λουκ μας.

Τα shoulder pads είναι φυσικά ένα trend που αναδείχτηκε στα 80s και την άνοιξη του 2021 επέλεξαν να το αναβιώσουν εκτός του Balmain και οίκοι όπως Sandro και Iro. Το shoulder pad top είναι το απαραίτητο upgrade που θα κάνουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Οι έντονοι ώμοι πρωταγωνιστούν σαν λεπτομέρεια σε πουκάμισα, cropped top και σε πολύ απλά T-shirts, οπότε αρκεί ο συνδυασμός με ένα casual τζιν παντελόνι για να δημιουργήσουμε υπέροχες εμφανίσεις.

‘Εντονοι ώμοι: Θα υιοθετήσετε την τάση της άνοιξης;-2
©Isabel Marant

Τοπ με έντονους ώμους, Isabel Marant | Shop Now

‘Εντονοι ώμοι: Θα υιοθετήσετε την τάση της άνοιξης;-3
©Balmain

Τοπ με έντονους ώμους, Balmain | Shop Now

‘Εντονοι ώμοι: Θα υιοθετήσετε την τάση της άνοιξης;-4
©Frankie Shop

T-shirt με έντονους ώμους, Frankie Shop | Shop Now

‘Εντονοι ώμοι: Θα υιοθετήσετε την τάση της άνοιξης;-5
©Isabel Marant

Πουκάμισο με έντονους ώμους, Isabel Marant | Shop Now

‘Εντονοι ώμοι: Θα υιοθετήσετε την τάση της άνοιξης;-6
©Alice + Olivia

Cropped T-shirt με έντονους ώμους, Alice + Olivia | Shop Now

Διαβάστε επίσης | Μίνι, μίντι ή μάξι; Όλα τα φορέματα που χρειάζεστε