εβδομάδα-μόδας-κοπεγχάγης-οι-5-τάσεις-π-303395
©Acielle/Style du Monde

Όσο οι μέρες της Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης περνούν, οι fashionistas εξελίσσουν όλο και περισσότερο τις εμφανίσεις τους κάνοντας φανερές όλες τις τάσεις που αξίζει να κρατήσουμε για το 2024. Παστέλ αποχρώσεις, αξεσουάρ για τα μαλλιά και πειραματισμοί πρωταγωνιστούν στα look τους και μας προετοιμάζουν για μια νέα σεζόν γεμάτη μόδα και δημιουργικότητα.

Αν, λοιπόν, είστε σε mood ανανέωσης και διάθεσης για αλλαγές, εξερευνήστε τις 5 τάσεις που θα υιοθετήσουν οι Vogue editors. Απευθείας από την πρώτη γραμμή της μόδας, όπως και να τις ενσωματώσετε στο στιλ σας, το σίγουρο θα είναι πως θα είστε απόλυτα up to date.

Groutfit

Το total grey look μας συστήθηκε το φθινόπωρο και όπως όλα δείχνουν θα μας ακολουθήσει τόσο τον χειμώνα, όσο και την άνοιξη. Επενδύστε στα σωστά κομμάτια-κλειδιά και συνθέστε γκρι σύνολα που θα εγγυηθούν την κομψότητα μέσα από τη μονοχρωμία, αλλά και τη νέα εκδοχή της ήσυχης πολυτέλειας.

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Οι 5 τάσεις που θα υιοθετήσουμε-1
©Acielle/Style du Monde

Hair accessories

Μια λεπτομέρεια που μας τράβηξε την προσοχή αυτές τις μέρες, είναι τα hair accessories στα μαλλιά των Scadi girls. Άλλα πιο εκκεντρικά και άλλα κοριτσίστικα και διακριτικά, τα κοκαλάκια έπαιξαν με τη δυναμική των συνόλων τους και έδωσαν ένα πολύ ενδιαφέρον twist στα τελικά look.

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Οι 5 τάσεις που θα υιοθετήσουμε-2
©Acielle/Style du Monde

Mix and match

To mix and match είναι γεγονός. Χρώματα, μοτίβα, υφές και prints μπλέκονται μεταξύ τους και ανατρέπουν τα δεδομένα, ειδικά σε σύνολα με layering και ιδιαίτερα statement κομμάτια.

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Οι 5 τάσεις που θα υιοθετήσουμε-3
©Acielle/Style du Monde

Clutch

Αν αναζητάτε το bag trend στο οποίο θα επενδύσετε τη νέα σεζόν, το βρήκατε. Τα ευέλικτα και λειτουργικά clutches είναι τα τσαντάκια που θα κρατήσουμε από το πρωί ως το βράδυ, τόσο στο office look, όσο και στις βραδινές εξόδους.

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Οι 5 τάσεις που θα υιοθετήσουμε-4
©Acielle/Style du Monde

Soft colors

Την άνοιξη, οι παστέλ αποχρώσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Απαλό γαλάζιο, λιλά και πράσινο της μέντας μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και μας προδιαθέτουν για ρομαντικό σύνολα με έμφαση στη θηλυκότητα.

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Οι 5 τάσεις που θα υιοθετήσουμε-5
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: O φακός της Vogue καταγράφει τα πιο ωραία σύνολα

MHT