εβδομάδα-μόδας-μιλάνου-οι-it-bags-του-street-style-213605
©George Angelis/Shot by Gio

Στους δρόμους του Μιλάνου η έμφαση δίνεται πάντα στα αξεσουάρ. Η τσάντα και τα παπούτσια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο look, γι’ αυτό και οι Ιταλίδες αλλά και οι επισκέπτριες της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, κρατούν πάντα τις τελευταίες It bags της μόδας. Δεν επιλέγουν όμως απλά μια designer bag. Οι τσάντες τους έχουν χρώμα, είναι ιδιαίτερες και αρκετά bold για να αναβαθμίσουν ένα outfit.

Η Loco bag του οίκου Valentino, η Fendi First, η Fendigraphy, η Prada Triangle bag, είναι μερικές μόνο από τις τσάντες που είδαμε στο street style και προσθέσαμε στην wishlist για την άνοιξη. Ανακαλύψτε τις ωραιότερες It bags από τους δρόμους του Μιλάνου.

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι It bags του street style-1
©George Angelis/Shot by Gio

H Valentino Loco bag, την οποία οι street stylers επιλέγουν συνήθως με χρώμα όπως το κίτρινο ή το ροζ και την συνδυάζουν με τις platform γόβες του οίκου Valentino.

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι It bags του street style-2
©George Angelis/Shot by Gio

H Fendigraphy bag του οίκου Fendi μπορεί να κρατηθεί και σαν maxi clutch και στον ώμο σαν shoulder bag, ενώ έχει και logo στο κάτω μέρος. Την συναντάμε κυρίως σε χρυσή ή ασημί εκδοχή, που φωτίζει το κάθε outfit.

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι It bags του street style-3
©George Angelis/Shot by Gio

H Neo Cagole City bag του οίκου Balenciaga που επέστρεψε και είναι ξανά super hot.

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι It bags του street style-4
©George Angelis/Shot by Gio

H Fendi First bag θεωρείται ήδη iconic και την βλέπουμε στα χέρια των κορυφαίων street stylers.

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι It bags του street style-5
©George Angelis/Shot by Gio

H Chiquito bag του Jacquemus, παραμένει στην πρώτη γραμμή της μόδας, παρά το γεγονός πως κυκλοφόρησε μερικά χρόνια πριν.

Η Triangle bag του οίκου Prada έχει όλη την προσοχή μας τώρα και την βλέπουμε στα περισσότερα Prada looks του street style.

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι It bags του street style-6
©George Angelis/Shot by Gio

To oversized raffia clutch του οίκου Max Mara με την γήινη απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα ανοιξιάτικα items της γκαρνταρόμπας.

Διαβάστε επίσης | Τα 5 outerwear της άνοιξης από το street style του Μιλάνου

MHT