εβδομάδα-μόδας-νέας-υόρκης-to-street-style-επέστρ-191326

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης επέστρεψε με ζωντανά shows, παραδίδοντας όπως πάντα μαθήματα στυλ στους δρόμους.

Η επιστροφή του street style στους δρόμους της Νέας Υόρκης ήταν αρκετή για να νιώσουμε πως η μόδα βρίσκει ξανά τους ρυθμούς της, μαζί της και εμείς. Ο φωτογράφος Phil Oh για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες, αιχμαλωτίζει με το φακό του μοναδικές εμφανίσεις και αυθεντικά look έξω από τα shows, στους δρόμους, εκεί όπου γράφονται οι τάσεις.

Η έναρξη της New York Fashion Week για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, έγινε με το αρκετά ενθουσιώδες show της Collina Strada, όπου ο Phil Oh αποτύπωσε αντίστοιχα ζωντανά outfits και μάσκες στους δρόμους. Ακολούθησε ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα με τα runway των Proenza Schouler και Prabal Gurung, αλλά και με το show του οίκου Moschino στη Νέα Υόρκη αυτή τη φορά, αντί για το Μιλάνο. Μετά από τόσους μήνες πανδημίας και εγκλεισμού, το κοινό ανυπομονούμε σίγουρα για τολμηρές εμφανίσεις στο street style, πειραματισμούς και δημιουργικότητα. Άλλωστε τα fashion girls της Νέας Υόρκης δεν φοβόντουσαν ποτέ να παίξουν με το στυλ τους και να δοκιμάσουν το πιο ανατρεπτικό και διαφορετικό.

Τα looks που ξεχωρίσαμε είχαν χρώματα, θηλυκότητας, sexy vibes που εκφράστηκαν μέσα από κοψίματα, δέρμα, ψηλές μπότες και ανάλαφρες γραμμές που αγκάλιασαν το σώμα, αλλά και πολλά στοιχεία υπερβολής που τόσο μας έλειψαν. Κυρίως όμως είδαμε τη θετική ενέργεια και τα χαμόγελα να επιστρέφουν και αυτός είναι ο ορισμός του new sexy.

Ανακαλύψτε τις πρώτες street style εμφανίσεις του Phil Oh από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και αντλείστε την απαραίτητη έμπνευση για τους μήνες του φθινοπώρου που ακολουθούν.

Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: To street style επέστρεψε ορίζοντας το νέο sexy look-1
©PHIL OH
1/25
Native Share
Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: To street style επέστρεψε ορίζοντας το νέο sexy look-2
©PHIL OH
2/25
Native Share
Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: To street style επέστρεψε ορίζοντας το νέο sexy look-3
©PHIL OH
3/25
Native Share
MHT