Courtesy of Vilebrequin
Courtesy of Vilebrequin
Courtesy of Vilebrequin

Family Shopping: Το Lapin λανσάρει ένα e-shop για όλη την οικογένεια

Ανακαλύψτε συλλογές και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια από κορυφαία brands, όπως Ralph Lauren Vilebrequin.

Για πολλούς από εμάς, το online shopping αναδείχθηκε μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της καραντίνας, καθώς με ελάχιστα κλικ και απόλυτη ασφάλεια είχαμε στα χέρια μας τους νέους μας θησαυρούς. Ψωνίζοντας για εμας ή τα παιδάκια μας, τα διαδικτυακά ψώνια μας γλίτωσαν χρόνο και κόπο, κάνοντας τα αγαπημένα μας πρόσωπα λίγο πιο χαρούμενα αυτές τις δύσκολες μέρες.

Και τι πιο ευχάριστο από όταν ψωνίζουμε για όλη την οικογένεια; Ο όμιλος Παπαϊωάννου, για πρώτη φορά φέρνει στην Ελλάδα ένα καινοτόμο «Family E-Shop», δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διαφορετικό από τα άλλα. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του Lapin Kids που μέχρι τώρα απευθυνόταν μόνο στους μικρούς μας φίλους, προστίθεται μία νέα κατηγορία, η «Mum & Dad», όπου μπορείτε να βρείτε τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές αγαπημένων brands της εταιρίας, όπως Ralph Lauren και Vilebrequin!


©Courtesy of Ralph Lauren

©Courtesy of Ralph Lauren

Ναυτικές ρίγες, print λουλουδιών, ζωντανά χρώματα και υπέροχοι τόνοι του μπλε κυριαρχούν στη συλλογή Polo Ralph Lauren SS20 και μας υποδέχονται στην πιο ζεστή και καλοκαιρινή διάθεση. Ταυτόχρονα, η νέα συλλογή της Vilebrequin για το καλοκαίρι παρουσιάζεται ως μια έκρηξη χρωμάτων, με τους χρωματισμούς να αντλούν έμπνευση από τη μακρινή Ινδία. Τα νέα print οδηγούν σε μέρη όπου η θάλασσα ενώνεται με τη στεριά, οι αστερίες παίζουν με τους ελέφαντες και οι τόνοι του χρυσού υφαίνονται για να δημιουργήσουν πολύτιμα φιλιγκρί.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του πρώτου Family e-shop εδώ.

Scroll to Top