φούστες-6-διαφορετικές-τάσεις-που-προτ-195227
©Chanel

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, όμως η Fashion Week της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 μας κάνει να ανυπομονούμε ήδη για τις νέες τάσεις. Σε πολλές περιπτώσεις δεν θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη άνοιξη, αφού κάποια από τα trends που ξεχωρίσαμε στα catwalks σχεδιάζουμε να τα υιοθετήσουμε από τώρα. Για ακόμα μια φορά ο οίκος Chanel κέντρισε το ενδιαφέρον μας με τις glam δημιουργίες του, τα butterfly prints, τα κλασικά tweed που γίνονται πιο ανάλαφρα. H Virgine Viard μας πρότεινε και πολλές διαφορετικές φούστες που κάνουν throwback στα 90s, αλλά δείχνουν και απόλυτα σύγχρονες.

Για την Άνοιξη 2022 το μήνυμα της Chanel είναι ξεκάθαρο, αφήνουμε πίσω τα παντελόνια και εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τις trending φούστες.

Φούστες: 6 διαφορετικές τάσεις που προτείνει ο οίκος Chanel-1
©Chanel

Η μάξι φούστα σε γραμμή Α με τα έντονα butterfly μοτίβα. Μπορεί να γίνει μέρος ενός πιο μποέμ στυλ ή και ροκ, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα τολμήσετε.

Φούστες: 6 διαφορετικές τάσεις που προτείνει ο οίκος Chanel-2
©Chanel

Η navy ψηλόμεση φούστα για french chic εμφανίσεις.

Φούστες: 6 διαφορετικές τάσεις που προτείνει ο οίκος Chanel-3
©Chanel

Η μίντι φούστα με τις παγιέτες, την οποία σχεδιάζουμε να φορέσουμε και το φθινόπωρο. Η Virginie Viard τη συνδυάζει με navy top.

Φούστες: 6 διαφορετικές τάσεις που προτείνει ο οίκος Chanel-4
©Chanel

H low-rise 90s φούστα που είναι on-trend και το φθνόπωρο για όσες πειραματίζονται με περασμένες δεκαετίες στο στυλ τους.

Φούστες: 6 διαφορετικές τάσεις που προτείνει ο οίκος Chanel-5
©Chanel

Η tweed φούστα δεν είναι πια μέρος ενός αυστηρού στυλ. Έχει μίνι μήκος, αέρινη γραμμή και συνδυάζεται με πιο ανάλαφρα tweed σακάκια, με χρώμα.

Φούστες: 6 διαφορετικές τάσεις που προτείνει ο οίκος Chanel-6
©Chanel

Η μάξι φούστα με το βαθύ σκίσιμο που αποκαλύπτει τα πόδια και μπορεί να γίνει μέρος ενός super glam look.

Διαβάστε επίσης | 9 Chanel bags από το SS22 catwalk που μπήκαν στη wishlist μας

MHT