οι-8-trending-φούστες-του-φθινοπώρου-194634
©George Angelis/ Shot by Gio

Το street style του Παρισιού μας αποδεικνύει πως αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να φορέσουμε φούστες και φυσικά μας δείχνει και όλα τα νέα trending σχέδια. Αν θέλουμε να κρατήσουμε μια συνήθεια της καραντίνας, είναι η ανάγκη μας για άνεση. Σίγουρα δεν υπάρχει πιο άνετο κομμάτι από τη φούστα, οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να την προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, πέρα από το στυλ της.

Το φθινόπωρο του 2021 βλέπουμε πολλά νέα σχέδια στις εμφανίσεις των street stylers. Από τη δερμάτινη φούστα, μέχρι την πλισέ, τη φούστα με τα κρόσσια ή και την κλασική πια σατέν, αυτές είναι οι τάσεις που κερδίζουν την προσοχή μας τώρα.

Οι 8 trending φούστες του φθινοπώρου-1
©George Angelis/ Shot by Giο

Η δερμάτινη φούστα

Τo leather είναι σούπερ τάση σε πανωφόρια, παντελόνια και φούστες και ιδανική επιλογή και για το γραφείο και για την έξοδο.

Οι 8 trending φούστες του φθινοπώρου-2
©George Angelis/ Shot by Gio

Η non classic skirt

Ασυμμετρίες, κρόσσια, mix and match patterns, δίνουν νέα προσωπικότητα στις φούστες της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Συνδυάστε τες με μονόχρωμα μίνιμαλ items.

Οι 8 trending φούστες του φθινοπώρου-3
©Acielle/Style du Monde

Η μίνιμαλ φούστα 

Η μίνιμαλ φούστα μπορεί να είναι sleek, αλλά και cargo style, με μεγάλες τσέπες. Αποτελούν το πρώτο βήμα για να χτίσετε μια γκαρνταρόμπα με βασικά κομμάτια.

Οι 8 trending φούστες του φθινοπώρου-4
©Acielle/Style du Monde

H preppy skirt

Το new preppy look αποτελείται από μία μίνι φούστα με πιέτες, ένα πλεκτό γιλέκο και loafers και αυτός είναι σίγουρα ο πιο δυνατός συνδυασμός του φθινοπώρου.

Οι 8 trending φούστες του φθινοπώρου-5
©Acielle/Style du Monde

Η tweed φούστα

Μια από τις τάσεις που είδαμε να επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο είναι το tweed, που συναντάμε σε σακάκια και φούστες. Το διαχρονικό στυλ δείχνει πολύ πιο fresh φέτος.

Οι 8 trending φούστες του φθινοπώρου-6
©Acielle/Style du Monde

Με patchwork

Έρχονται από τα 70s και σίγουρα δείχνουν πολύ ιδιαίτερη επιλογή.

Οι 8 trending φούστες του φθινοπώρου-7
©Acielle/Style du Monde

Με prints

Τα φλοράλ του καλοκαιριού, αυτό το φθινόπωρο δίνουν τη θέση τους σε γεωμετρικά μοτίβα, γήινες αποχρώσεις που είναι so hot right now και patchwork.

Οι 8 trending φούστες του φθινοπώρου-8
©Acielle/Style du Monde

Η washed denim skirt

Το τζιν είναι πάντα στη μόδα, τώρα όμως επιλέγουμε το πιο vintage inspired ξεβαμμένο washed denim.

Διαβάστε επίσης | 9 budget friendly αγορές για τον Οκτώβριο

MHT