γιατί-το-ρολόι-είναι-το-πιο-all-time-classic-αξεσουά-202459

Ο χρόνος με τους αγαπημένους μας είναι πολύτιμος και πολλές φορές κάποιες από τις στιγμές μας θα θέλαμε να κρατήσουν για πάντα. Μετρώντας αντίστροφα προς τα Χριστούγεννα, το αίσθημα αυτό εντείνεται, ενώ η αναζήτηση των δώρων που θα μοιραστούμε μαζί τους γίνεται η πιο τρυφερή και ευχάριστη ασχολία. Όσο πλησιάζουμε λοιπόν στις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου,  εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας σε δώρα με συναισθηματική αξία που θα αντέξουν στον χρόνο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο classic και διαχρονικό από ένα κομψό ρολόι Trussardi.

Γιατί το ρολόι είναι το πιο all time classic αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας;-1
©Trussardi

Φέτος, ανάμεσα στο ευρύ πεδίο fashionable επιλογών που προσφέρει το brand Trussardi, η προσοχή μας στρέφεται αναπόφευκτα στα νέα μοντέλα ρολογιών, μια μοντέρνα πρόταση, stylish και ταυτόχρονα λειτουργική. Καθώς ο χρόνος περνά, ρολόγια που στολίζουν τον καρπό σαν κόσμημα με την υπογραφή Trussardi, σφραγίζουν τις ωραιότερες στιγμές μας, γίνονται αυτή η μικρή λεπτομέρεια που υπογράφει το στυλ μας και μπορεί να συνδεθεί ακόμα και με το αγαπημένο μας πρόσωπο, μετρώντας τα λεπτά μέχρι να το συναντήσουμε ξανά. Κάπως έτσι, ένα τόσο chic αξεσουάρ όσο ένα πολυτελές ρολόι, αποκτά άλλη διάσταση αποτελώντας το ιδανικότερο δώρο, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε μια ανατρεπτική χρονιά.

Γιατί το ρολόι είναι το πιο all time classic αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας;-2
©Trussardi

Ο οίκος Trussardi έχει τη δική του ιστορία στο χώρο της μόδας. Ιδρύθηκε το 1911, στο Μπέργκαμο και ξεκίνησε κατασκευάζοντας γάντια, ενώ στη συνέχεια εξέλιξε τη δεξιοτεχνία του, επενδύοντας στην κατασκευή δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ. Με κοινό παρονομαστή την υψηλή ποιότητα και το avant- garde design, τα προϊόντα του χάραξαν μια μοναδική διαδρομή στη μόδα, αποτελώντας σύμβολα elegance και διαχρονικότητας. Κομμάτια ιδιαίτερης αξίας, με δυναμισμό και καινοτομία που αποτελούν επένδυση, στοιχεία που συναντάμε και σε όλα τα νέα γυναικεία και ανδρικά ρολόγια της συλλογής.

Γιατί το ρολόι είναι το πιο all time classic αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας;-3
©Trussardi

Ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ, μπορείτε να επιλέξετε και το μοντέλο που αντιπροσωπεύει περισσότερο την αισθητική σας. Κάθε σχέδιο έχει τις ιδιαιτερότητές του, ενώ οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά – οι πέτρες στο στεφάνι, τα χρώμα στο καντράν, οι μοναδικοί δείκτες που συμβολίζουν τον χρόνο, η πλέξη στο λουράκι. Ο οίκος Trussardi έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια συλλογή, με άποψη και προσοχή στα μικρά στοιχεία που ξεχωρίζουν, δίνοντας έμφαση ακόμα και στις little details. Και τι πιο όμορφο από ένα δώρο υψηλής ποιότητας και θηλυκό, που απενοχοποιεί το πέρασμα του χρόνου κάνοντάς τον να κρατήσει για πάντα;

Ανακαλύψτε τα ρολόγια Trussardi στα καταστήματα timeonline.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα. Follow στο www.instagram.com/timeonline.gr

Γιατί το ρολόι είναι το πιο all time classic αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας;-4
©Trussardi
Γιατί το ρολόι είναι το πιο all time classic αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας;-5
©Trussardi
Γιατί το ρολόι είναι το πιο all time classic αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας;-6
©Trussardi
Γιατί το ρολόι είναι το πιο all time classic αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας;-7
©Trussardi
MHT