γνωρίστε-από-τώρα-τα-chunky-heels-της-άνοιξης-257371
©Getty Images

Τα Mary Janes ανήκουν σε αυτά τα shoe trends που έχουν επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία χρόνια, με ανανεωμένη αισθητική. Έχουν τη δύναμη να ανανεώνουν την κάθε γκαρνταρόμπα, προσφέροντας μια θηλυκή και ντελικάτη πινελιά σε μια εμφάνιση. Τα Mary Janes θα αποτελέσουν μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, όπως επιβεβαίωσαν τα catwalks των οίκων Dior, Versace, Prada, Chanel, αρκεί να έχουν αυτή την λεπτομέρεια.

Τα trending Mary Jane παπούτσια της νέας σεζόν κάνουν extreme makeover και παρουσιάζονται με chunky heels, ανεξάρτητα από το ύψος τους, έντονες γραμμές και καμπύλες. Τα χοντρά τακούνια είναι η απάντηση στα stiletto heels που είδαμε αρκετά τον χειμώνα και όλα δείχνουν πως είναι καιρός να τους πούμε αντίο. Άλλωστε την άνοιξη περνάμε πάντα περισσότερο χρόνο έξω και η άνεση όσον αφορά τα παπούτσια αποτελεί προτεραιότητα, χωρίς να θέλουμε να υστερούμε σε κομψότητα.

Το νέο στυλ

Τα chunky Mary Janes της άνοιξης, έχουν μίνι, μίντι και high heels, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε. Οι trendsetters μας έχουν ήδη δώσει ιδέες για να τα εντάξουμε στα καθημερινά looks του γραφείου. Ξεχάστε τα κλασικά school shoes και γνωρίστε από τώρα το νέο trend της άνοιξης.

Γνωρίστε από τώρα τα chunky heels της άνοιξης-1
©Prada

Mary Jane shoes και φόρεμα

Στο show του οίκου Prada για την Άνοιξη 2023, τα Mary Janes εμφανίστηκαν με δυναμικό σχεδιασμό, καμπύλες, chunky τακούνια και ελαφρώς τετραγωνισμένες άκρες, ενώ συνδυάστηκαν με ένα ultra feminine slip dress.

Γνωρίστε από τώρα τα chunky heels της άνοιξης-2
©Sportmax

XXL Mary Janes

Ο οίκος Sportmax έδωσε ογκώδεις αναλογίες στα κλασικά Mary Jane shoes, δημιουργώντας ένα νέο διαφορετικό και πολύ edgy στυλ. Μια ακόμα επιβεβαίωση πως είναι η στιγμή να δούμε με εντελώς διαφορετική οπτική αυτά τα παπούτσια, που είχαν ταυτιστεί με πιο preppy εμφανίσεις.

Γνωρίστε από τώρα τα chunky heels της άνοιξης-3
©Dior

Goth αναφορές

Στην συλλογή του οίκου Dior για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, τα Mary Janes μας συστήθηκαν με μια πιο goth αισθητική, με πλατφόρμα, chunky heels και πολλά μικρά straps.

Διαβάστε επίσης | Kendall & Hailey: Πώς δείχνουν πάντα stylish στο γυμναστήριο;