η-άνεση-είναι-το-new-sexy-223460
©Intimissimi

Η ομορφιά δεν χωρά σε κουτάκια, ούτε γνωρίζει από στερεότυπα. Αληθινά όμορφη είναι η γυναίκα που νιώθει ο εαυτός της, που είναι ελεύθερη να εκφράσει τις επιθυμίες της, που σέβεται το σώμα της και το φροντίζει ανάλογα με τις ανάγκες της, χωρίς να προσπαθεί να το καταπιέσει. Η Intimissimi είναι το lingerie brand που αγαπά τις γυναίκες, γι’ αυτό και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η τελευταία συλλογή εσωρούχων αποτελεί απλά ακόμα μια απόδειξη.

Τα νέα εσώρουχα Intimissimi από φυσικά υλικά όπως το natural cotton, αγκαλιάζουν το σώμα αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει. Τα μεγέθη φτάνουν έως και 7Β, ακριβώς γιατί η ομορφιά δεν χωρά σε sizes. Είναι αυτά τα εσώρουχα που ακολουθούν τους πολύ απαιτητικούς ρυθμούς στην ζωή μιας γυναίκας που καθημερινά καλείται να ανταποκριθεί σε τόσους ρόλους. Εσώρουχα που δεν έχουν στόχο να περιορίσουν ή να συσφίξουν το σώμα της, αλλά να την κάνουν να νιώσει άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εσώρουχα που αναδεικνύουν και κολακεύουν τις καμπύλες. Άλλωστε η άνεση είναι το νέο sexy. Ακόμα και οι γραμμές των ρούχων μας είναι πλέον πιο relaxed, χωρίς να υστερούν σε θηλυκότητα.

Η άνεση είναι το new sexy-1
©Intimissimi

Για ακόμα μία φορά, η Intimissimi παρουσιάζει βαμβακερά εσώρουχα, που εναρκώνουν την θηλυκότητα χωρίς όρια ή φόρμες. Βασικά κομμάτια όπου η απλότητα και η άνεση του natural cotton συνδυάζονται με καθαρές και βασικές γραμμές που φτάνουν σε μέγεθος έως και 7B. Η Intimissimi προσφέρει ένα μοναδικό προϊόν σε προσιτή τιμή, επειδή η ομορφιά είναι ένα καθολικό αγαθό, για όλους: πολλά νέα σουτιέν με μέγεθος έως και 7B, από €21.90.

Η άνεση είναι το new sexy-2
©Intimissimi

Φυσικά η απόλυτη ιταλική αριστοτεχνία της Intimissimi, είναι εμφανής ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, από τις επιλογές των υφασμάτων, τις ραφές, τα cups και την εφαρμογή στο σώμα. Ανάμεσα στα διαφορετικά στυλ για να επιλέξετε, υπάρχει το σουτιέν Tiziana με προφορμαρισμένα cups ή το balconette σουτιέν Greta χωρίς ραφές στις cups. Ακόμα και οι cups του τρίγωνου σουτιέν Lara έχουν προσαρμοστεί για μεγαλύτερο ντεκολτέ, με επιλογή τιράντες χιαστί στην πλάτη. Έπειτα το Emma, ένα τρίγωνο σουτιέν χωρίς ραφές στα cups, ή για τις πιο αθλητικές, ένα πιο μοντέρνο cotton bralette με ένα tank top cut και ένα λάστιχο κάτω από το ντεκολτέ. Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τα δημοφιλή σλιπ του brand, ή τα νέα κομμάτια της συλλογής, όπως τα σλιπ με λεπτά ή στρινγκ. Η αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα είναι απόλυτα απαλή χάρη στο φυσικό βαμβάκι.

Η άνεση είναι το new sexy-3
©Intimissimi

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που πωλήθηκαν στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό.

Ανακαλύψτε τα στα καταστήματα Intimissimi και στο www.intimissimi.com/gr