η-calvin-klein-ανανεώνει-τα-everyday-looks-με-νέα-essentials-246758
©Calvin Klein

Ένα απόλυτα diverse cast πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Calvin Klein που σκηνοθετεί και επιμελείται ο Alasdair McLellan. Οι πρωταγωνιστές “Culture Shapers” εμφανίζονται με elevated looks που αποτελούνται από όλα τα essentials Calvin Klein, ορίζοντας το νέο basic look με ένα πιο σύγχρονο twist. Μεταξύ άλλων βλέπουμε την ηθοποιό και σκηνοθέτη Chloë Sevigny, τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό και ηθοποιό Dominic Fike, την παγκόσμια καλλιτέχνιδα και ερμηνεύτρια JENNIE, την ηθοποιό, ερμηνεύτρια και τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Michaela Jaé Rodriguez, την ηθοποιό και ακτιβίστρια Susan Sarandon, τον ηθοποιό και παραγωγό Yahya Abdul-Mateen II, μαζί με τα μοντέλα Akon Changkou, Efron Danzig, Fran Summers, Kade Holt, Lila Moss, Precious Lee και Rianne Van Rompaey.

Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-1
©Calvin Klein

Στην καμπάνια διατηρείται όπως πάντα η μοντέρνα και μίνιμαλ φιλοσοφία του brand Calvin Klein, που εκφράζεται μέσα από δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση εμφανίσεις.

Στα νέα styles ξεχωρίζουν το Embossed Icon, το signature λογότυπο επαναπροσδιορισμένο σε ένα ανάγλυφο επαναλαμβανόμενο σχέδιο, και το Bonded Flex, το οποίο προσφέρει wirefree άνεση με μία καινοτόμο υποστήριξη μέσω ενός seamless πλεκτού, και τα δύο κατασκευασμένα με ένα blend ανακυκλωμένων υλικών.

Tα so fresh, βαμβακερά μοντέρνα σχέδια, συμπεριλαμβανομένου ενός oneshoulder bralette, εκσυγχρονίζουν ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια της Calvin Klein. Τα σύγχρονα Cotton Naturals κυκλοφορούν σε νέες αποχρώσεις και κοψίματα και είναι κατασκευασμένα με πιο βιώσιμες ίνες.

Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-2
©Calvin Klein

Τα jeans, στοιχείο συνυφασμένο με το Calvin Klein DNA, αποπνέουν τα νεανικά vibes του ’90 και εξελίσσονται μέσα από ανανεωμένες αναλογίες και υφές, αλλά και χρηστικές λεπτομέρειες. Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα looks μέσα από τα video που δημοσιεύονται σε καθημερινή βάση στα social media της Calvin Klein.

Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-3
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-4
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-5
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-6
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-7
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-8
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-9
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-10
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-11
©Calvin Klein
Η Calvin Klein ανανεώνει τα everyday looks με νέα essentials-12
©Calvin Klein

Campaign Credits:

Σκηνοθεσία και Φωτογραφία: Alasdair McLellan

@calvinklein

#mycalvins

Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια στο www.calvinklein.gr

MHT