η-calzedonia-επιβεβαιώνει-ξανά-πως-στέκεται-στ-293643
©v

«Μας λένε πως το να προχωράς στη ζωή γίνεται με βήματα μπροστά…Τι πραγματικά σημαίνει όμως μπροστά;». Με αυτή την ερώτηση ξεκινάει η καινούργια διαφήμιση της Calzedonia και δεν αποτελεί απλώς μια καμπάνια, αλλά μια αντανάκλαση για το πώς η κοινωνία επιβάλλει προκαθορισμένους στόχους και πρότυπα με στόχο την ολοκλήρωση.

Το να προχωράς μπροστά συχνά σημαίνει να ξεπερνάς αόρατα εμπόδια. Μια φράση που ζωντανεύει μέρα με την μέρα εν μέσω ανεπαίσθητων κλισέ και μας επιβεβαιώνει πως ο αγώνας προς τη χειραφέτηση, την ισότητα και την ελευθερία έχει ακόμη δουλειά. 

Η Calzedonia επιβεβαιώνει ξανά πως στέκεται στην πλευρά της γυναικείας ενδυνάμωσης-1
©Calzedonia

Η Calzedonia, ένα comfy και αυθεντικό icon, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το ρόλο της ως σύμμαχος των γυναικών και με αυτή τη διαφήμιση διαχωρίζει τον εαυτό της από τα στερεότυπα που συνδέονται με τις γυναίκες, προσφέροντας μια διαφορετική, πιο βαθυστόχαστη οπτική. Αν γίνεται συνειδητά και με πεποίθηση, κάθε απόφαση μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για πρόοδο στην ζωή. Ακόμη και ένα βήμα πίσω ή μία αναστροφή, όπως το να αναθεωρήσεις τα σχέδια σου και να ορίσεις ξανά τις προτεραιότητες σου.

Η Calzedonia επιβεβαιώνει ξανά πως στέκεται στην πλευρά της γυναικείας ενδυνάμωσης-2
©Calzedonia

Γιατί «μπροστά» μπορεί να σημαίνει προς κάθε κατεύθυνση, όσο μας οδηγεί  εκεί που θέλουμε πραγματικά να πάμε. 

Το brand εκπροσωπεί αυτή τη νέα διάσταση εκφράζοντας την επιθυμία να κρατήσει απόσταση από τις γενικότητες και να εστιάσει σε πιο ατομικές επιλογές, έχοντας την ανάγκη να ξεπεράσει κάθε πλαίσιο. Το «βήμα» που πάντα υποστήριζε η Calzedonia, απευθύνεται στη ψυχή όλων των γυναικών, καλώντας τις να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις.

Η Calzedonia επιβεβαιώνει ξανά πως στέκεται στην πλευρά της γυναικείας ενδυνάμωσης-3
©Calzedonia

Η καινούργια καμπάνια αναδεικνύει αμέτρητους τρόπους να προσεγγίσεις το ταξίδι της ζωής, επειδή όταν πρόκειται για την επίτευξη της δικής σου ολοκλήρωσης, όποια κατεύθυνση και να πάρεις είναι πάντα η σωστή. 

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές Calzedonia εδώ.

MHT